BCR Romania: Cum Pot Castiga Clientii 500 de LEI de la Banca

BCR Romania recompensa

BCR Romania le-a adus aminte clientilor din toata tara faptul ca pot primi 500 de LEI in conditii destul de simple, promotia fiind disponibila de ceva vreme, insa inca mai e timp de castigat bani. Cei de la BCR Romania le ofera oricaror clienti din Romania posibilitatea de a castiga 500 de LEI daca aleg sa isi faca cumparaturile prin intermediul sistemului George Moneyback, adica unul gandit pentru a le oferi oamenilor acces la promotii speciale, dar si bani inapoi.

BCR Romania a creat acest sistem pentru a-i ajuta pe clientii din toata tara sa se bucure de oferte speciale de la partenerii bancii, si sa primeasca inapoi o parte dintre banii pe care ii cheltuie pe cumparaturi. Ideea de sistem de tip moneyback nu este noua, acestea existand de multa vreme, insa cei de la BCR Romania le ofera clientilor posibilitatea de a castiga 500 de LEI daca il folosesc pentru cumparaturile obisnuite, si merita sa incercati sa ii castigati.

BCR Romania: Cum Pot Castiga Clientii 500 de LEI de la Banca

BCR Romania recompensa george

BCR Romania ofera lunar, pentru o perioada limitata de timp, posibilitatea de a castiga 500 de LEI prin intermediul sistemului Moneyback al George, astfel ca aveti in mod constant oportunitatea de castiga banii. Cei de la BCR Romania vor sa le ofere cat mai multor romani posibilitatea de a profita de aceste oferte speciale pe care le are prin intermediul partenerilor sai, iar in aplicatia George exista o sectiune speciala in care puteti gasi toate promotiile.

BCR Romania a inclus in aceasta sectiune separata de cele care va permit sa vedeti informatiile bancare toate detaliile necesare pentru a va putea bucura de surprizele partenerilor sai. Important este sa faceti o achizitie profitand de una dintre ofertele de acolo pentru a fi inscrisi in mod automat in cadrul promotiei celor de la BCR Romania, iar apoi asteptati pentru a primi inapoi banii aferenti promotiei, si daca sunteti alegi castigatori in cadrul concursului.

BCR Romania mai are si alte surprize pentru clientii sai din toata tara, dar trebuie sa va uitati cu atentie la tot ceea ce are pe website pentru a vedea exact de ce va puteti bucura.