Raed Arafat fara Masca in Public in Poze de acum Peste un An de Zile

raed arafat fara masca poze

Raed Arafat este tinta unui atac bazat pe manipularea oamenilor cu o serie de imagini in care seful DSU apare la cumparaturi fara masca de protectie, doar ca respectivele poze ar fi vechi de peste 1 an de zile, conform declaratiilor facute de catre secretarul de stat.

Raed Arafat este o tinta favorita pentru campaniile menite sa ii convinga pe oameni sa nu respecte masurile de protectie, si e normal ca lumea sa se enerveze cand vede asa ceva, doar ca orice fel de poze vechi cu oricare politicieni care promoveaza masurile de preventie pot fi folosite in acelasi mod.

“Cu cateva ore mai devreme au aparut pe mai multe conturi postari care folosesc o poza cu mine la cumparaturi, fara masca, insinuand ca ar fi o poza recenta in contextul deplasarii mele intr-o misiune oficiala in afara Romaniei. Tin sa aduc la cunostinta celor care au vazut aceasta poza in diferite postari, ca poza nu este una recenta, fiind de mai mult decat un an, cand purtarea mastii nu era obligatorie.
Ca sa fac si o gluma, intre ziua in care a facut cineva poza respectiva si ziua de astazi, sunt cu aprox. 12 kg mai putin!
Cei care incearca din rasputeri sa ma denigreze, cu siguranta vor continua sa faca acest lucru lansand informatii false peste tot si cu oricare ocazie pe care o au. Am increderea ca marea parte a populatiei”