Vodafone Romania: Beneficiul Unic Oferit Gratuit Clientilor

Vodafone Romania realegere

Vodafone Romania si-a surprins toti clientii din toata Romania cu un beneficiu unic pentru tara noastra prin modul in care este oferit clientilor care-i folosesc serviciile in momentul de fata. Mai exact, cei de la Vodafone Romania au lansat cu mai bine de un an de zile in urma posibilitatea pentru clientii din toata tara sa isi schimbe in mod gratuit numarul de telefon direct din aplicatia MyVodafone, ceva ce niciun alt operator de telecomunicatii nu ofera acum.

Vodafone Romania a implementat acest sistem pentru a le oferi clientilor cea mai simpla metoda posibila pentru a-si schimba numarul de telefon, daca au nevoie de asa ceva, si fara sa plateasca vreun ban. Alti operatori de telefonie mobila le cer clientilor bani pentru a-si schimba numarul de telefon, iar procedura in sine e departe de a fi simpla, astfel ca Vodafone Romania s-a gandit ca ar fi cazul sa faca ceva mult mai bun pentru clientii din toata tara.

Vodafone Romania: Beneficiul Unic Oferit Gratuit Clientilor

Vodafone Romania realegere numar

Vodafone Romania are o sectiune speciala in cadrul aplicatiei sale prin care ofera tot acest sistem, astfel ca trebuie doar sa mergeti in acea sectiune pentru a va alege noul numar de telefon. Desigur ca dupa ce faceti aceasta schimbare cel vechi va deveni dupa o anumita perioada disponibil iar in cadrul retelei Vodafone Romania pentru a fi folosit de catre o alta persoana, dar nu chiar imediat, mai multe detalii fiind oferite de catre operator in website-ul sau.

Vodafone Romania a implementat in aplicatia MyVodafone o multitudine de functionalitati speciale pentru clientii sai din toata tara, si ar fi bine sa va uitati acolo pentru a descoperi tot ceea ce e disponibil. Una dintre cele mai importante este MyClub, o platforma speciala prin care cei de la Vodafone Romania vor sa le ofere romanilor posibilitatea de a beneficia de reduceri speciale pentru cumparaturile pe care le fac prin intermediul sau.

Vodafone Romania are detaliate toate functionalitatile aplicatiei MyVodafone direct pe website-ul sau, asa ca puteti merge acolo pentru a descoperi tot ceea ce puteti face prin intermediul sau.