Samsung GALAXY S22: Trei Schimbari Impresionante In Telefon

Samsung GALAXY S22 constant

Samsung GALAXY S22 urmeaza sa aiba implementate trei schimbari impresionante la care compania Samsung lucreaza de ceva vreme, ele urmand a fi oferite aparente impreuna in noile modele. Prima dintre aceste schimbari este placa video AMD, despre care am tot auzit de cativa ani, si care pare sa fie intr-un final pregatita pentru a fi oferita, dar integrata intr-un chip Exynos al companiei coreene, nu intr-un procesor al americanilor.

Samsung GALAXY S22 ar urma sa aiba aici parte de o colaborare extrem de importanta intre Samsung si AMD, iar asta deoarece compania americana face unele dintre cele mai bune placi video pentru calculatoare. Implementarea unei placi video potente in Samsung GALAXY S22 i-ar oferi seriei de telefoane capacitatea de a concura serios cu modelele concurente, care intotdeauna au avut componente mai bune.

Samsung GALAXY S22: Trei Schimbari Impresionante In Telefon

Samsung GALAXY S22 urmeaza deasemenea sa aiba si o camera ascunsa sub ecranul sau, ceva ce nimeni nu mai spera ca ar putea vedea cu noul model de telefon, dar se pare ca totul e intr-un final pregatit. Ni s-a spus in repetate randuri ca aceasta imbunatatire tehnologica este prea greu de oferit in Samsung GALAXY S22, insa se pare ca Samsung a gasit calea pentru a oferi inclusiv aceasta modificare majora pentru clientii din intreaga lume acum.

Samsung GALAXY S22 are in final anuntata si implementarea unei tehnologii care urmeaza sa ne permita sa facem zoom optic constant, adica un zoom de pana la2x/3x fara a folosi un senzor de imagine telephoto dedicat. Aceasta tehnologie ar permite efectuarea de zoom optic mult mai fluid atunci cand utilizatorii Samsung GALAXY S22 vor dori sa faca poze unor obiecte, sau peisaje, aflate la distante mai mari, si asta ar fi o schimbare majora.

Samsung GALAXY S22 are anuntate toate aceste schimbari majore doar cu titlul de zvon deocamdata, astfel ca ramane sa vedem cate se vor adeveri, dar ele sunt repetate, deci e clar ca se lucreaza serios la ele.