Windows 10: Decizia foarte Importanta Asteptata de Multi Ani

Windows 10 flash

Windows 10 urmeaza sa aiba in sfarsit impusa o decizie foarte importanta care este asteptata de catre foarte multa lume de foarte multi ani, iar asta in conditiile in care Microsoft s-a cam ferit sa o aplice. Mai exact, cei de la Microsoft au decis intr-un final ca flash-ul trebuie sa dispara din calculatoare, astfel ca din vara Windows 10 va avea eliminat acest software pe care Apple l-a eliminat de mult mai mult timp in toate calculatoarele sale.

Windows 10 va avea eliminat flash-ul din vara dupa ce o actualizare va fi lansata si impusa pentru toata lumea in ideea de a elimina software-ul ca o componenta esentuala a sistemului de oeprare pentru PC-uri. Iulie este luna din care urmeaza sa fie impusa aceasta modificare majora la care cei de la Microsoft au lucrat destul de mult timp, insa un prim pas spre acelasi obiectiv va fi facut chiar de luna aceasta, impreuna cu actualizarea 21H1.

Windows 10: Decizia foarte Importanta Asteptata de Multi Ani

Windows 10 va avea eliminat flash-ul de catre Microsoft chiar incepand cu aceasta actualizare care va ajunge la toata lumea din luna mai, iar din vara va fi lansat un utilitar care va elimina flash si din versiunile mai vechi. Windows 10 are deja eliminat din Microsoft Edge suportul pentru flash, astfel ca utilizatorii deja folosesc tehnologii alternative pentru navigare pe internet, si totul va fi extins la nivelul intregului sistem de operare.

Windows 10 nu va elimina versiunile flash instalate manual de catre utilizatori in propriile PC-uri, ci doar ceea ce a fost adus de catre sistemul de operare la instalare, deci e bine sa stiti ca nu dispare altceva acum. Windows 10 are aceasta schimbare importanta facuta dupa ce si Adobe a anuntat ca nu mai ofera suport pentru flash, deci orice fel de vulnerabilitati care exista pentru software nu vor fi reparate de catre compania americana prea curand.

Windows 10 va avea explicatii oficiale oferite de catre compania Microsoft cu fiecare actualizare care este oferita, asa ca utilizatorii ar trebui sa stie in timp util ceea ce se intampla cu PC-urile lor.