Coronavirus: Evenimentele Test pentru Revenirea la Normalitate

Coronavirus Evenimentele Test pentru Revenirea la Normalitate

O serie de evenimente speciale sunt organizate de catre autoritatile din Romania pentru a testa revenirea la normalitate in ceea ce priveste desfasurarea de opere de teatru, sau alte activitati in spatii inchise, iar mai jos aveti toate detaliile.

“Astăzi și mâine testăm normalitatea! Vor fi două zile în care putem merge la operă sau la teatru.
Ne dorim ca după aceste evenimente să știm care sunt riscurile de infectare cu SARS-CoV2 după astfel de întâlniri, în spații închise, unde participă mulți oameni vaccinați cu schema completă. Concluziile pe care le vom trage după aceste evenimente ne vor ajuta să punem pe hârtie reguli clare pentru spectacolele care vor urma. Artiști, organizatori, spectatori, cu toții ne dorim să participăm la spectacole!
În cadrul acestui program-pilot de testare pot participa doar persoanele vaccinate cu ambele doze. Iată unde vor fi evenimentele:
Vineri, 14 mai
– Opera Națională București
Gala Extraordinară ”Libera Musica”
Sâmbătă, 15 mai
– Opera Națională Cluj-Napoca
”Faust” de Charles Gounod
– Teatrul Național București
”Dineu cu proşti” de Francis Veber
Gradul de ocupare a sălilor nu poate depăși 70%, iar participanții nu trebuie să aibă adeverința de vaccinare la ei. Organizatorii vor face verificările necesare în platforma națională și le vor transmite tuturor ce au de făcut în eventualitatea în care vor apărea simptome specifice infecției cu noul coronavirus.
Recomandarea noastră pentru cei care participă la aceste evenimente-pilot este să evite spațiile aglomerate, iar în următoarele 2 săptămâni să încerce să se întâlnească doar cu persoanele cu care se văd de obicei.
Nu uita! Vaccinarea este soluția pentru revenirea la normalitate! Fii responsabil!”