Windows 10: Noua Problema Foarte Ciudata pentru Calculatoare

Windows 10 spatial

Windows 10 are o noua problema foarte ciudata care afecteaza pc-urile din toata lumea, si vorbim despre o situtie care a lasat multe lume surprinsa din cauza situatiei care se intampla in momentul de fata pentru oameni. Mai exact, actualizarile lansate de catre Microsoft pentru Windows 10 in aprilie si mai, inclusiv cea majora bi-anuala, aduc o problema cu sunetele redate de catre anumite sisteme 5.1, compania americana recunoscand intreaga problema acum.

Windows 10 are probleme cu sunete de intensitate inalta care sunt redate in mod aleator prin difuzoare calculatoarelor oamenilor, si singura solutie ar putea fi prin activarea sunetului spatial pentru boxe. Microsoft spune ca aceasta problema fecteaza doar sistemele audio 5.1 care sunt conectate la PC-uri ce ruleaza Windows 10, deci sistemele formate din doar doua boze, sau care au configurare stereo, nu sunt afectate, desi foarte multi oameni folosesc acum sistemele 5.1, nu cele cu 2 boxe.

Windows 10: Noua Problema Foarte Ciudata pentru Calculatoare

Windows 10 nu are totusi doar aceasta problema cand vine vorba despre partea audio, iar asta pentru ca exista altele din cauza carora sunetele se aud intrerupt cand sunt redate, iar aceasta nu e recunoscuta de catre Microsoft. Cei care se plang de aceasta problema a Windows 10 afirma ca au instalat actualizarea majora lansata in luna mai de catre Microsoft, adica aceea bi-anuala, astfel ca daca inca nu ati instalat-o, poate ca ar fi bine sa o mai evitati pentru cateva saptamani de zile.

Windows 10 are probleme foarte mari dupa cam fiecare actualizare majora pe care cei de la Microsoft o lanseaza pentru calculatoarele utilizatorilor din intreaga lume, asa ca multa lume nici nu mai e surprinsa ca ele tot apar. Cei de la Microsoft incearca sa le rezolve destul de rapid de fiecare data, insa desigur ca nu le iese tot timpul, asa ca de multe ori utilizatorii Windows 10 sunt cei care raman cu problemele majore generate de catre actualizarile care strica mai mult decat repara.

Windows 10 va mai avea actualizari lansate in viitor, insa cate dintre ele vor rezolva probleme in loc sa aduca altele e greu de spus, desi sansle sunt sa se intample ceva mai rau decat mai bine.