Carrefour: Surprizele Aniversare, ce Ofera Gratuit Romanilor

Carrefour provocare

Carrefour aniverseaza 20 de ani de activitate in Romania, si o face cu stil pentru ca a decis sa-i rasplateasca pe clientii din toata tara cu o serie de gratuitati de care acestia se pot bucura in aceasta perioada. Carrefour are pe website-ul sau listate toate promotiile care sunt disponibile gratuit in acest moment, si vorbim despre posibilitatea de a primi diverse vouchere de cumparaturi pentru achizitiile pe care le facem din magazinul online acum.

Carrefour leaga totul de campania Act for Good, care are o sectiune speciala in aplicatia sa pentru iPhone si Android, iar acolo trebuie sa mearga oricine vrea sa profite de ofertele existente. Carrefour are o serie de provocari pregatite pentru clientii sai in acea sectiune a aplicatiei, iar fiecare provocare va poate aduce vouchere valorice de cumparaturi care pot fi folosite la achizitii ulterioare din oricare dintre magazinele din toata tara, asta daca le primiti, desigur.

Carrefour: Surprizele Aniversare, ce Ofera Gratuit Romanilor

Carrefour spune ca oricine e dornic sa profite de gratuitati trebuie sa accepte provocarile listate in aplicatie, si sa cumpere produsele din provocari din oricare dintre magazinele sale. La casa trebuie scanat codul Act for Good din aplicatia noastra pentru ca voucher-ul gratuit sa fie deblocat, el putand fi folosit incepand cu urmatoarea achizitie pentru a beneficia de un pret redus cu valoarea pe care cei de la Carrefour o mentioneaza pe respectivul voucher.

Carrefour ofera vouchere ale caror valor ajung pana la 25 de LEI, insa vorbim despre un numar limitat de vouchere care pot fi deblocate de catre clienti, asa ca daca nu va grabiti, e posibil sa nu primiti vreunul gratuit. Practic, aniversarea aceasta a Carrefour e gandita ca un concurs intre clientii care vor sa profite de reducerile din magazine, ei trebuind sa se grabeasca si sa cumpere produsele dorite cat mai rapid inainte ca ele sa dispara.

Carrefour are mai multe detalii despre mecanismul acestei promotii chiar in website-ul sau, asa ca puteti merge acolo pentru a vedea si mai clar ce trebuie sa faceti pentru a primi voucherele.