DACIA Duster: Decizia de Ultima Ora Luata de catre Renault

DACIA Duster ecran

DACIA Duster, cel mai popular SUV ieftin din Europa in momentul de fata, este vizat de o decizie extrem de importanta pe care cei de la Renault au luat-o, si care vine ca o surpriza nu foarte mare pentru unii. La doar cateva saptamani dupa ce am aflat ca Renault a decis sa elimine anumite componente din anumite modele de masini pe care le livreaza pentru clienti din cauza penuriei de componente, aflam ca acelasi lucru se intampla cu DACIA Duster.

DACIA Duster este afectat in totalitate, aparent, adica toate modelele care sunt produse in momentul de fata au aceasta problema, astfel ca Renault a decis sa elimine din modelele livrate o componenta importanta. Vorbim despre sistemele multimedia tactile care ar trebui sa fie montate in bordurile masinilor, ecranele urmand a nu face parte din modelele DACIA Duster care se afla acum in productie din cauza penuriei de componente necesare pentru a le fabrica.

DACIA Duster: Decizia de Ultima Ora Luata de catre Renault

DACIA Duster inca este in productie in versiunea non-facelift, astfel ca Renault a decis sa nu o opreasca, si sa continue sa livreze modelele comandate deja de catre clienti, in ciuda acestei probleme. Ca solutie pentru situatie, cei de la Renault au decis sa livreze modelele DACIA Duster comandate de catre clienti fara unitatile multimedia tactile, urmand ca reprezentantele de la care sunt cumparte masinile sa le primasca ulterior, si sa le monteze.

DACIA Duster este vizata aici de o solutie nu tocmai obisnuita, insa avand in vedere ca Renault nu prea are de ales din cauza penuriei de componente, compromisul are menirea de a satisface clientii. E mai mult ca sigur ca vasta majoritate a celor care au comandat o DACIA Duster sa prefere sa le fie livrata masina initial fara sistemul multimedia si sa il aiba montat ulterior in loc sa nu primeasca masina pana cand componentele vor deveni disponibile.

DACIA Duster va avea maine prezentata noua versiune facelift de catre cei de la DACIA, insa lansarea in reprezentante urmeaza sa aiba loc undeva prin luna septembrie, nu mai devreme de atunci.