DACIA Duster 3: Decizia cu o Uriasa Schimbare in Noul Model

DACIA Duster 3 incarcare

DACIA Duster 3 este urmatoarea generatie de SUV-uri pe care compania DACIA se pregateste sa o lanseze pentru clientii din intreaga lume, ea fiind complet diferita chiar si fata de Duster 2021, recent anuntat. Dupa cum mai mult ca sigur stiti deja, DACIA Duster 3 este in proces de dezvoltare de foarte multa vreme la DACIA, iar asta pentru ca modificarile pe care le va aduce in raport cu modelele actuale sunt uriase, si asta este perfect normal dupa atatia ani fara noutati.

DACIA Duster 3 va fi pentru gama de SUV-uri o schimbare la fel de mare precum Logan 3 a fost pentru gama de sedan-uri, daca nu chiar mai mare, pentru ca vor fi si multe dotari in plus. Una dintre cele mai importante pregatite pentru DACIA Duster 3 este sistemul de motorizare hibrida, cel care va permite folosirea unui motor cu combustie interna cu unul electric, ceva ce acum nu e posibil, dar ceva care va fi oferit initial cu Logan 2022, abia din 2022.

DACIA Duster 3: Decizia cu o Uriasa Schimbare in Noul Model

DACIA Duster 3 ar urma totusi sa aiba un sistem hibrid de motorizare care este superior celui care va ajunge in Logan 2022, poate si din dorinta celor de la DACIA de a oferi mai multe pentru SUV-urile sale. Daca in Logan 2022 vom avea un sistem de motorizare hibrida care nu va permite incarcarea de la priza, ci doar din mers, in cazul DACIA Duster 3 vom primi chiar si un sistem care va permite incarcarea masinii la prizele disponibile oriunde in Romania, si nu numai.

DACIA Duster 3 ar putea avea un motor electric de 48V care ar oferi un fel de micro-hibridizare, deci e posibil ca el sa poata doar sustine masina in rulare, fara sa permita plecarea de pe loc, ceea ce se va intampla si cu Logan 2022. Totusi, includerea unui sistem de incarcare de la priza a bateriei din DACIA Duster 3 ar fi o foarte mare schimbare in raport cu Logan 2022, si desigur ca foarte multa lume ar fi extrem de bucuroasa sa poata beneficia de o asemenea dotare.

DACIA Duster 3 este programata pentru lansare undeva in cursul anului 2024, astfel ca mai avem de asteptat pana in momentul in care vom afla toate detaliile legate de noile modele.