LIDL Romania: Uriasa Surpriza Oficiala, ce va Oferi Gratuit

LIDL Romania instant

LIDL Romania a pregatit o noua uriasa surpriza oficiala pentru clientii sai din toata Romania, una despre care ar trebui sa stim chiar acum pentru ca vine ca o veste excelenta pentru toti dintre noi. Mai exact, cei de la LIDL Romania se pregatesc sa deschida saptamana viitoare un concurs special prin care le vor oferi romanilor posibilitatea de a castiga o serie de premii foarte interesante pentru care nu trebuie sa faceti chiar atat de multe precum va imaginati.

LIDL Romania vrea sa le ofere clientilor sai din toata tara doar cele mai bune experiente de cumparaturi in Romania, astfel ca tot ce ofera gratuit e menit sa-i convinga pe clienti sa vina si sa revina in supermarket-urile sale. Concursul pe care LIDL Romania se pregateste sa-l lanseze saptamana viitoare are in centru inghetata Gelatelli, iar pentru a putea castiga premiile care sunt oferite va trebui sa cumparati produsele din magazinele lantului.

LIDL Romania: Uriasa Surpriza Oficiala, ce va Oferi Gratuit

LIDL Romania instant inghetata

LIDL Romania ofera gratuit 10 aparate foto Polaroid si 15 vouchere in valoare de 100 de LEI fiecare pentru romanii care aleg sa participe la concursul care se va desfasura din data de 15 iulie, deci stiti cand sa mergeti in magazine. Aceasta este o reeditare a concursului pe care LIDL Romania l-a avut si in luna mai pentru clientii din Romania, atunci fiindu-le cerut deasemenea sa cumpere produsele Gelatelli din magazinele sale impreuna cu orice altceva.

LIDL Romania spune ca pentru a putea fi inscris in acest concurs, un client trebuie sa cumpere produse in valoare de minim 70 de LEI din magazinele sale, iar printre ele ar trebui sa se numere si unul de la Gelatelli. Bonul de cumparaturi trebuie inscris in website-ul celor de la LIDL Romania pentru a putea finaliza participarea, iar apoi asteptati pentru a vedea daca sunteti, sau nu, alesi castigatori de catre lantul de supermarket-uri din Romania.

LIDL Romania va desfasura acest concurs in perioada 15 iulie  – 8 august 2021, deci abia de atunci veti putea inscris bonurile de cumparaturi care au si produse Gelatelli pe ele.