Fortnite: Schimbari aduse de Actualizarea 17.10 Jucatorilor

Fortnite Schimbari Actualizarea 17.10 Jucatorilor

Fortnite are parte de noi schimbari cu actualizareas 17.10 lansata pentru jucatorii din intreaga lume, si vorbim despre o serie de noutati interesante care sunt disponibile chiar dupa instalarea acestei versiuni noi pregatita de catre compania Epic Games.

Fortnite aduce in primul rand ceea ce se numesc “alien nanites”, adica obiecte de mici dimensiuni care pot fi folosite pentru a imbunatati armele care sunt deja disponibile in cadrul jocului, rezultatul final fiind arme extraterestre cu performante mult mai bune, dar ele pot fi folosite si ca grenade.

Fortnite are incepand cu aceasta actualizare integrat si un ray gun epic pe care jucatorii il pot descoperi pe harta, acesta avand o putere mai mare decat armele obisnuite, astfel ca in bataliile cu alti jucatori ar trebui sa va ofere un avantaj serios.

Fortnite nu aduce alte schimbari majore pentru jucatori, si nici modificari pentru harta, insa rezolva diverse probleme mai mici care au fost raportate de catre oameni de-a lungul timpului, iar asta este o veste excelenta pentru noi toti acum.

Fortnite are in mod regulat rezolvate probleme care apar in utilizarea obisnuita, actualizarile de acest gen fiind oferite de obicei de catre Epic Games pentru toata lumea o data la una/doua saptamani, asa ca probabil vom vedea noutati interesante si in urmatoarea actualizare.