Windows 10: Problema care Frustreaza Foarte Multi Oameni

Windows 10 cosmar

Windows 10 are o noua problema care frustreaza foarte multi oameni, iar asta pentru ca Microsoft inca nu are capacitatea de a rezolva plangerile care ii sunt trimise de catre clienti, iar aceasta este o situatie care se tot repeta de ceva vreme deja.

Windows 10 a avut recent lansata o actualizare foarte importanta care are menirea de a rezolva o vulnerabilitate extrem de serioasa, dar si o problema cu imprimantele, insa din pacate ea a generat o alta care enerveaza si mai tare utilizatorii din toata lumea.

Windows 10 nu e singura versiune pentru care a fost lansat un patch in ideea de a fi rezolvata vulnerabilitatea descoperita, Microsoft oferind actualizari si pentru altele anterioare, insa asta a stricat functionalitatea imprimantelor Zebra, si nu numai, compania afirmand cele de mai jos.

“Suntem conștienți de o problemă de imprimare cauzată de actualizarea Windows „KB5004945“ din 6 iulie care afectează mai multe mărci de imprimante. Microsoft a investigat această problemă și intenționează să lanseze o actualizare care să abordeze problema în următoarele 1-2 zile lucrătoare.

O modalitate imediată de a rezolva problema este dezinstalarea actualizării Windows „KB5004945“ sau dezinstalarea driverului de imprimantă afectat și reinstalarea utilizând acreditări administrative. Pe termen lung, încurajăm utilizarea noii actualizări Windows pe care Microsoft intenționează să o lanseze. Clienții care au nevoie de asistență cu privire la imprimantele Zebra pot contacta echipa noastră de asistență tehnică.”