DEDEMAN: Important Anunt OFICIAL pentru Clientii din Romania

DEDEMAN experienta

Dedeman a emis astazi un foarte important anunt oficial pentru toti romanii din toata tara, iar daca esti interesat de produsele pe care le vinde, atunci ar trebui sa stii ce se intampla. Mai exact, cei de la Dedeman le spun romanilor din toata tara ca au disponibila o noua aplicatie pentru telefoanele iPhone si ANdroid, aceasta facilitand o experienta complet noua de cumparare prin magazinul online pe care-l are compania disponibil pentru oricine.

Dedeman le ofera de ceva vreme clientilor din toata Romania posibilitatea de a se bucura de o experienta de acest gen, insa acum se pare ca a regandit totul. Conform mesajului pe care il puteti vedea mai jos, cei de la Dedeman spun ca noua aplicatie pentru telefoanele iPhone si Android le ofera romanilor posibilitatea de a se bucura de o experienta mai placuta si mai rapida atunci cand isi cumpara produsele dorite din cadrul magazinului online.

DEDEMAN: Important Anunt OFICIAL pentru Clientii din Romania

Dedeman mentioneaza in cea mai recenta actualizare pentru aplicatiile sale faptul ca achizitiile online sunt mai sigure si mai rapide, iar conectarea pentru cumparaturi se poate face cu acelasi cont folosit in magazinul web. Unificarea platformelor aduce si posibilitatea de a vedea istoricul de comenzi din magazinul web impreuna cu toate datele folosite pentru facturare, si nu numai, astfel ca nu mai e nevoie de conturi separate pentru a face cumparaturi.

Dedeman spune deasemenea ca si alegerea magazinului cel mai apropiat de locatia noastra se poate face mult mai usor in noua versiune a aplicatiei, astfel ca si comenzile vor si mult mai usor de realizat. Dedeman a gandit totul intr-un mod cat se poate de propice pentru a facilita achizitiile mobile folosindu-se aplicatia pe care o ofera pentru iPhone si Android, iar daca aveti un telefon Huawei, atunci e bine sa stiti ca aplicatia e oferita inclusiv in cadrul magazinului companiei chinzesti.

Dedeman distribuie in mod gratuit aplicatiile sale prin intermediul tuturor celor 3 magazine, astfel ca le puteti descarca foarte rapid pentru a va bucura de achizitii rapide si in siguranta.