Samsung GALAXY S22: Lansare in Ianuarie cu o Camera Olympus

Samsung GALAXY S22 Lansare Ianuarie Camera Olympus

Samsung GALAXY S22 ar urma sa fie lansat in ianuarie 2022 cu o noua camera de la Olympus, compania japoneza parand sa fie pregatita pentru a intra intr-un parteneriat foarte interesant cu cei de la Samsung in vederea lansarii viitoarei generatii de telefoane mobile.

Samsung GALAXY S22 va veni cu un chip Qualcomm Snapdragon de ultima generatie, impreuna cu un chip Exynos gandit la fel, iar camera ar trebui sa aiba rezolutia de 200 de megapixeli, conform celor mai recente informatii venite de la partenerii companiei coreene.

Samsung GALAXY S22 ar putea veni in premiera si cu un S Pen, ceva ce era dedicat seriei Note pana acum, insa cum Samsung vrea sa scape de ea, se pare ca ar dori sa aduca stylusul in seria principala de telefoane, care oricum genereaza si vanzarile cele mai mari.

Samsung GALAXY S22 ar urma sa aiba sa aiba o camera cu 5 senzori de imagine, o premiera pentru telefoanele companiei Samsung, dar un salt urias pentru modelul Ultra in ideea de a-l face mai competitiv in fata telefoanelor cu care Huawei a dominat lumea smartphone in materie de fotografie.

Samsung GALAXY S22 ar trebui sa aiba prezentarea oficiala undeva pe la mijlocul lunii ianuarie, probabil dupa CES 2022, daca va avea loc, iar lansarea in magazine ar trebui sa aiba loc undeva pe la inceputul lunii februarie, deci mai avem destul de asteptat dupa el.