Carrefour: Surpriza SPECIALA, Romanii Nu se Asteptau la Asta

Carrefour fotbal

Carrefour continua sa-i surprinda pe clientii sai din toata tara, iar astazi are o veste excelenta despre care ar trebui sa stie totu dintre ei pentru ca ofera in mod gratuit ceva la care nu se gandea cineva. Mai exact, cei de la Carrefour ii anunta pe clientii din toata tara ca le ofera in mod gratuit tricouri semnate de catre jucatorii echipei nationale de fotbal a Romaniei, cea U23 participand in aceasta perioada la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Carrefour are totusi aici o surpriza speciala care vine intr-un moment perfect pentru foarte multa lume, iar daca te numeri printre cei care o apreciaza, ar trebui sa incerci sa profiti de tot. Carrefour ofera 10 tricouri semnate de catre jucatorii echipei de fotbal a Romaniei, 5 dintre ele fiind de culoare galbena, in timp ce 5 sunt de culoare alba, iar desigur ca ele vor fi un obiect de colectie cu care poate ca viitorii castigatori se vor putea lauda la un moment dat.

Carrefour: Surpriza SPECIALA, Romanii Nu se Asteptau la Asta

Carrefour spune ca acest concurs este facut in parteneriat cu cei de la Timisoreana, astfel ca pentru a putea participa trebuie sa cumparati bere fara alcool a companiei in valoare de minim 15 LEI. Conditia de participare este una foarte interesanta, iar asta pentru ca Timisoreana e cunoscuta pentru berea sa, dar cea cu alcool nu cea fara, astfel ca de aceasta data impreuna cu cei de la Carrefour promoveaza berea fara alcool pentru cei carora le place doar gustul berii.

Carrefour spune ca pentru a participa trebuie sa folositi inclusiv aplicatia sa pentru telefoane mobile si sa scanati codul Act for Good pentru a primi automat sansa de a participa la tombola de acum. Daca nu indepliniti aceste conditii de participare, atunci nu veti avea sansa de a primi unul dintre cele 10 tricouri oferite in mod gratuit de catre Carrefour si Timisoreana, asa ca trebuie sa fiti foarte atenti la conditiile pentru a putea participa acum.

Carrefour desfasoara aceasta campanie pentru o perioada foarte limitata de timp in Romania, asa ca daca vrei sa profiti de tot, ar trebui sa o faci chiar in acest moment.