Huawei: Decizia Surprinzatoare Anuntata Oficial de Companie

Huawei facut un anunt oficial care vine ca o surpriza foarte interesanta pentru foarte multa lume, iar asta deoarece compania a hotarat sa treaca peste limitarile serioase aduse de catre sanctiunile impuse de SUA si sa isi puna telefoanele din seria P50 la vanzare in toata lumea.

Huawei a lansat cea mai recenta serie Mate doar in anumite tari de pe glob, initial doar in Asia, insa cu seria P50 compania vrea sa revina la lansarile obisnuite pe care le-a facut in anii anteriori si sa isi vanda telefoanele in toata lumea, aparent de la bun inceput.

Huawei isi va vinde telefoanele din seria P50 la nivel global conform unui reprezentant al subsidiarei din Finlanda, iar asta desi are putine chip-uri Kirin 9000, ultimele facute folosind tehnologii de ultima generatie, dar stocurile cu cele produse deja incep sa se cam termine.

Huawei va integra in aceste telefoane pentru ultima oara lentile Leica, inclusiv una cu periscop de 125mm si deschidere f/3.4, iar incepand cu seriile viitoare de telefoane va folosi camere de la alti producatori, cel mai probabil din China, totul din cauza sanctiunilor impuse de SUA.

Huawei vrea sa lanseze telefoanele din seria P50 in data de 29 iulie, astfel ca nu mai avem mult de asteptat pana in momentul in care ele vor fi dezvaluite in mod oficial, dar ramane de vazut cate tari vor fi incluse in lansarea care a fost deja anuntata.