ALTEX: Noua AVERTIZARE pentru Milioane de Romani din Tara

ALTEX avertizare

Altex este unul dintre cele mai mari magazine online din Romania in momentul de fata, milioane de romani cumparand produsele vandute atat online, cat si in locatiile fizice din tara. Pentru ca Altex este atat de popular, hackerii au inceput sa fie atenti la companie, astfel ca o campanie de tip phishing este in plina desfasurare in momentul de fata in tara noastra, iar toti romanii sunt avertizati in legatura cu ceea ce se intampla in acest moment.

Altex este in centrul acestei avertizari emise de catre autoritatile din Romania care au fost notificate in legatura cu atacul care are loc in acest moment, iar oamenii trebuie sa stie ce se intampla pentru a se putea proteja. Cei de la CERT-RO au emis o notificare prin care le aduc tuturor romanilor in atentie faptul ca imaginea Altex este folosita intr-o campanie de phishing cu premii false, scopul fiind de a prelua datele oamenilor si eventual a le fura banii din conturi.

ALTEX: Noua AVERTIZARE pentru Milioane de Romani din Tara

ALTEX avertizare atac

Altex are imaginea folosita pentru ca este un magazin online foarte popular, astfel ca romanii care sunt vizati nu sunt neaparat clienti, dar din cauza premiilor promise in mod fals, multi cad in plasa hackerilor. Puteti vedea in imaginea de mai sus cum arata mesajul pe care unii romani l-au primit deja in cadrul acestei campanii, hackerii folosind imaginea Altex pentru a le promite romanilor ca pot castiga telefoane Samsung GALAXY S21, iPhone 12 sau GALAXY S9.

Altex nu are vreo legatura cu ceea ce se intampla, iar de-a lungul anilor a emis deasemenea diverse atentionari pentru romani in ideea de a ii proteja impotriva atacurilor de acest gen. Din pacate e nevoie ca romanii sa isi dea singuri seama despre ceea ce se intampla si sa se protejeze pentru ca nu exista alta protectie pentru ei, iar in cazul in care banii le sunt furati dupa ce pierd datele in aceasta campanie de phishing care foloseste imaginea Altex, ei ar putae fi greu de recuperat.

Altex desfasoara diverse concursuri pentru clientii sai din Romania, dar toate sunt anuntate direct pe website-ul sau, ori pe paginile proprii de pe retelele de socializare, deci trebuie sa le cautati acolo.