LIDL Romania: Surpriza Gratuita Oferita Clientilor Romani

LIDL Romania sorti

LIDL Romania a anuntat o noua veste grozava pentru clientii din toata Romania, iar asta pentru ca a decis sa le ofere gratuit ceva de care ei pot profita chiar in momentul de fata. Cei de la LIDL Romania incearca sa ii convinga pe romani sa manance mai sanatos, astfel ca au decis sa le ofere posibilitatea de a castiga o serie de premii interesante care ii ajuta sa manance mai sanatos, ceea ce e important pentru foarte multa lume.

LIDL Romania a facut in mod oficial anuntul care vizeaza romanii din toata tara, iar mai jos il puteti vedea si impreuna cu el puteti afla inclusiv ceea ce puteti primi gratuit de la lantul de supermarket-uri. Pentru a-i convinge pe mai multi dintre romani sa manance sanatos, cei de la LIDL Romania au decis sa le ofere acestora posibilitatea de a castiga un blender Electrolux dar si 10 vouchere in valoare de 150 de LEI fiecare, dupa cum puteti vedea mai jos.

LIDL Romania: Surpriza Gratuita Oferita Clientilor Romani

LIDL Romania a anuntat acest concurs in cursul zilei de ieri, insa el se desfasoara pentru o perioada foarte limitata de timp in Romania, asa ca ar trebui sa profitati cat inca mai aveti ocazia de a face asta. Pentru a putea participa la acest concurs, cei de la LIDL Romania le cere romanilor sa cumpere produse bio impreuna cu cele obisnuite si sa inscrie bonul de cumparaturi pe website-ul concursului, deci nu sunteti inscrisi in mod automat.

LIDL Romania a mai organizat acum cateva saptamani un concurs similar prin care le-a oferit romanilor posibilitatea de a castiga premii similare daca aleg sa manance mult mai sanatos. LIDL Romania are o varietate de produse bio disponibile pentru achizitie in momentul de fata, astfel ca aveti foarte multe ocazii de a cumpara produsele care va pot aduce ocazia de a castiga premiile grozave care sunt oferite in momentul de fata in Romania.

LIDL Romania are mai multe detalii despre acest concurs disponibile chiar pe website-ul sau, asa ca puteti merge acolo pentru a afla exact ce puteti castiga si in ce conditii.