Raiffeisen Bank: Oficial, Anunt cu Schimbari pentru Clienti

Raiffeisen Bank sablon

Raiffeisen Bank are un nou anunt oficial foarte important pentru toti clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca a facut o serie de schimbari despre care toata lumea ar trebui sa stie acum. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank au actualizat aplicatia Smart Mobile pentru telefoanele iPhone, cea pentru telefoanele Android nefiind actualizata de foarte multa vreme, astfel ca va trebui sa mai asteptam pana cand inclusiv acea versiune va fi imbunatatita.

Raiffeisen Bank face aceste schimbari importante pentru a le oferi clientilor din toata Romania doar cea mai buna experienta cu serviciile pe care le primesc, astfel ca totul vine ca o veste grozava. Conform celor de la Raiffeisen Bank prima schimbare pe care au facut-o are legatura cu PIN-urile cardurilor, iar asta pentru ca acum ele pot fi gasite direct in aplicatia Smart Mobile pentru iPhone, deci nu trebuie sa le mai resetati in cazul in care le-ati uitat.

Raiffeisen Bank: Oficial, Anunt cu Schimbari pentru Clienti

Raiffeisen Bank nu s-a oprit aici cu schimbarile totusi, iar asta pentru ca a decis deasemenea sa le permita clientilor sa salveze sabloane cu platile facute, indiferent cum sunt autorizate acestea. Aici vorbim inclusiv despre securitate biometrica, astfel ca puteti sa scapati foarte rapid de autorizarea platilor folosind sabloanele, cei de la Raiffeisen Bank gandind totul pentru a ii ajuta pe romani sa se bucure de cea mai buna experienta posibila.

Raiffeisen Bank spune deasemenea ca le permite romanilor sa isi faca un cont pentru serviciile sale direct din aplicatie 100% online, fara a mai fi nevoie sa mearga la o agentie. Aceasta este o alta schimbare extrem de buna pe care cei de la Raiffeisen Bank o fac pentru toti romanii care vor sa profite de serviciile lor si ar trebui sa profitati de ea cat este disponibila in momentul de fata.

Raiffeisen Bank va continua sa-si imbunatateasca serviciile pe care le ofera pentru clientii din toata Romania, asa ca ramane sa vedem ce actualizari  va mai oferi pentru noi toti in viitor.