LUNA: Anuntul Oficial UIMITOR care Vizeaza Intreaga Omenire

LUNA este in centrul unui foarte important anunt care vizeaza intreaga omenire, iar asta pentru ca avem in sfarsit dezvaluite unul dintre importantele mistere care au legatura cu satelitul natural al Pamantului. Cei de la NASA au publicat clipul video de mai sus in care explica intr-o anumita masura care sunt planurile in ceea ce priveste crearea primei baze pe luna, una in care ar urma sa traiasca astronautii care vor monitoriza mai atent satelitul nostru.

LUNA are dezvaluit acest mister dupa ani de zile in care totul a fost tinut destul de secret din cauza importantei majore pe care o are, insa pentru ca planurile ar urma sa inceapa sa fie indeplinite, iata ca vin si explicatii. NASA vrea sa faca o baza pe luna undeva dupa anul 2030, insa undeva in apropierea anilor 2024/2025 ar vrea sa readuca oamenii pe luna, inclusiv prima femeie, iar din 2028 vrea sa fie capabila sa trimita constant zboruri catre satelitul natural.

LUNA: Anuntul Oficial UIMITOR care Vizeaza Intreaga Omenire

LUNA va fi vizitata iar de catre NASA ca parte a unei misiuni internationale care impliac multe tari, totul in scopul de a crea pe luna o baza care sa poata sustine viata, dar si viitoare misiuni univers. Baza de pe luna urmeaza sa fie folosita de catre oamenii de stiinta inclusiv pentru misiuni catre Marte, la inceput, dar dupa aceea va fi folosita chiar si pentru altele din apropierea planetei noastre, ori inclusiv catre soare, in functie de ceea ce se doreste explorat.

“Misiunile Artemis vor construi o comunitate pe Lună, conducând o nouă economie lunară și inspirând o nouă generație. Naratorul Drew Barrymore și membrii echipei NASA explică de ce revenirea pe Lună este următorul pas natural în explorarea umană și modul în care lecțiile învățate de la Artemis vor deschide calea către Marte și dincolo. În timp ce NASA se pregătește să lanseze nava spațială Orion și racheta Space Launch System pe misiunea Artemis I fără echipaj din jurul Lunii, am început deja să facem pasul următor.”

LUNA este de ceva vreme in atentia NASA, dar si a altor agentii spatiale, iar asta pentru ca a inceput din nou o cursa internationala pentru explorarea spatiului cosmic, iar multe tari vor sa fie parte la descoperiri. Desigur ca toate aceste misiuni au nevoie de timp pentru a fi finalizate asa cum trebuie, insa NASA si celelalte agentii spatiale investesc timp si bani pentru ca luna sa ne dezvaluie si mai multe secrete si sa ne ajute sa ajungem mai departe in univers.

LUNA fi, deci, principalul obiectiv al multor agentii spatiale la jumatatea anilor 2020, iar de atunci am putea asista la noi descoperiri impresionante in legatura cu spatiul cosmic.