ING Bank: ATENTIE! Cererea IMPORTANTA pentru Clientii Romani

ING Bank stergere

ING Bank a emis o atentionare extrem de importanta pentru clientii sai din toata Romania, iar asta din cauza unei probleme care se pare ca afecteaza o parte dintre acestia in momentul de fata. ING Bank vorbeste in cadrul paginii dedicate disponibilitatii serviciilor sale online despre faptul ca unii dintre clientii care folosesc platforma Business nu pot accesa serviciile in momentul de fata din cauza unor probleme, aparent, cu browserele pe care le folosesc.

ING Bank vorbeste in cadrul acelei pagini de pe website-ul sau despre faptul ca oricare dintre clientii sai din toata Romania ar trebui sa faca imediat o stergere a datelor de navigare din browserele proprii pentru a putea accesa platforma. Aceasta operatiune pe care ING Bank o recomanda pentru clienti  ar trebui sa rezolve problema imposibilitatii de a accesa respectivele date, sau cel putin asta spune banca in momentul de fata ca pentru cei care au probleme.

ING Bank: ATENTIE! Cererea IMPORTANTA pentru Clientii Romani

ING Bank stergere istoric

ING Bank a primit mai mult ca sigur raportari de la clienti cu privire la faptul ca exista dificultati in ceea ce priveste accesarea acelei platformei online dedicata companiilor, deci e bine sa stiti si cum anume puteti rezolva problema. ING Bank nu spune ce fel de modificari a facut in cadrul platformei sale pentru a fi necesara o stergere a datelor de navigare in vederea accesarii ei, insa e clar ca este vorba despre ceva schimbat din serverele bancii.

ING Bank nu vine foarte des cu cereri de acest gen pentru clientii din Romania, astfel ca daca ea a fost formulata, atunci ar trebui sa fiti foarte atenti la ceea ce ni se cere pentru a putea rezolva problema. ING Bank ofera aceasta ca singura solutie pentru cei care vor sa poata folosi in continuare platforma online Business, asa ca nu exista alta metoda prin care puteti readuce lucrurile la normal in momentul de fata in Romania.

ING Bank are toate detaliile pentru rezolvarea problemei disponibile chiar in cadrul website-ului sau din Romania, asa ca puteti merge acolo pentru a afla exact ceea ce ar trebui sa stiti chiar acum.