DACIA Logan 3: Decizia OFICIALA Neasteptata Luata de Renault

DACIA Logan 3 siguranta

DACIA Logan 3, impreuna cu Sandero si Duster, sunt parte a unei decizii extrem de importante luata in mod oficial de catre Renault, insa ea vine ca una complet neasteptata pentru ca e ceva care nu a fost prevazut. Mai exact, cei de la Renault intentioneaza sa nu lanseze pe pietele din Columbia si Brazilia atat DACIA Logan 3, cat si Sandero, sau Duster, iar asta desi in ultima dintre ele se inregistreaza vanzari foarte bune in pietele internationale.

DACIA Logan 3 a fost lansata cu doar cateva luni in urma de catre cei de la DACIA, astfel ca decizia celor de la Renault este una cu atat mai surprinzatoare, insa in final se pare ca asa se vor intampla lucrurile. Decizia celor de la Renault de a nu pune in vanzare in aceste tari DACIA Logan 3 impreuna cu celelalte modele are la baza dorinta companiei de a genera profit mai mare in baza vanzarilor pe care le genereaza in America de Sud acum.

DACIA Logan 3: Decizia OFICIALA Neasteptata Luata de Renault

DACIA Logan 3 nu va fi lansata in Brazilia si pentru ca acolo o serie de noi reguli de siguranta rutiera vor intra in vigoare din 2024, iar cei de la Renault ar trebui sa faca masinile mai sigure pentru a le respecta. Asta inseamna si implementarea mai multor dotari pentru ca DACIA Logan 3 si celelalte modele sa fie mai sigure, iar Renault probabil ca nu a considerat ca poate genera profit la fel de mare cu masinile daca va face aceste modificari pentru ele.

DACIA Logan 3 este totusi o masina sigura, avand noi sisteme de siguranta care nu exista in modelele anterioare, insa in Brazilia se pare ca vor fi cerute elemente suplimentare de siguranta, iar integrarea lor ar creste costurile de productie ale masinii. In aceasta idee, actuala generatie a Logan si Sandero va fi scoasa din vanzare incepand cu anul 2023, iar DACIA Logan 3 si celelalte modele noi nu vor mai ajunge vreodata acolo, dar nici in Argentina.

DACIA Logan 3 este o masina foarte interesanta, ea generand vanzari bune in toate pietele in care a fost lansata, dar se pare ca in America de Sud e nevoie de mai mult pentru a genera mai multi bani.