DACIA Logan 3: Veste Oficiala PROASTA pentru Modelul Special

DACIA Logan 3 curata

DACIA Logan 3 este una dintre masinile importante lansate de catre DACIA in cursul anului 2021 pentru clientii din toata lumea, ea avand succes mare in randul clientilor, iar asta desi inclusiv alte modele au mai fost lansate intre timp. In ciuda faptului ca DACIA Logan 3 este disponibila in modele variate, exista totusi multi oameni care si-ar dori sa vada inclusiv o versiune 100% electrica a acestui tip de masini, insa sansele ca acest lucru sa se intample sunt mici.

DACIA Logan 3 intr-o versiune 100% electrica nu va ajunge foarte curand la clienti, iar asta pentru ca planurile DACIA si Renault n-au in vedere lansarea unui asemenea model pentru clienti. Cei de la Renault au spus ca DACIA va avea doar 10% din oferta de masini disponibila in forma electrica pana in anul 2030, adica e improbabil ca dincolo de modelul Spring sa fie lansata vreo alta masina electrica, deci nu trebuie sa va ganditi ca DACIA Logan 3 va fi oferita intr-o asemenea versiune.

DACIA Logan 3: Veste Oficiala PROASTA pentru Modelul Special

DACIA Logan 3 va fi vanduta in versiunea cu motorizarile actuale, plus una hibrida, in urmatorii ani, insa un mode complet electric are sanse foarte mici de a fi lansat pentru clientii din toata lumea. Din pacate Renault se concentreaza acum in principal pe propriile modele pentru care vrea sa aiba cat mai multe versiuni electrice si hibride, iar DACIA va avea doar cateva modele noi de acest gen, iar DACIA Logan 3 se va afla printre ele, dupa cum prea bine stiti.

DACIA Logan 3 va avea o versiune simplificata a sistemelor de motorizare hibrida care sunt folosite pentru modelele Renault de acum, dar inca nu se stie foarte clar cand anume ar putea fi ele lansate. E posibil ca DACIA Logan 3 sa fie oferita in versiune hibrida undeva aproape de 2024, sau 2025, insa ramane de vazut ce informatii vor mai oferi cei de la Renault pe masura ce ne apropiem de aceste date, iar inclusiv modele noi ale Duster vor fi anuntate.

DACIA Logan 3 este intre timp disponibila pentru toti cei interesati sa o cumpere, inregistreaza vanzari bune in aceasta perioada, asa ca ne putem astepta sa vedem si mai multe detalii cu privire la noile modele.