DACIA Duster: Versiune Noua a Modelului SPECIAL de SUV Lansata

DACIA Duster Versiune Noua Modelului SPECIAL SUV Lansata

DACIA Duster este de departe unul dintre cele mai populare modele de SUV-uri care sunt vandute in intreaga lume in momentul de fata, iar asta multumita pretului de vanzare foarte accesibil, dar si a dotarilor care sunt mai mult decat suficiente pentru foarte multi dintre soferii care cumpara masina.

DACIA Duster este vanduta de ceva vreme si intr-o versiune de tip camioneta, in Romania sub brand propriu, insa in America de Sud sub brand-ul celor de la Renault, masina numindu-se Oroch acolo, iar o versiune noua a acesteia a fost lansata recent de catre grupul francez pentru clientii din Brazilia.

Puteti vedea ca acest model special este diferit din multe puncte de vedere in comparatie cu modelele normale care sunt vandute in Romania, si in diverse zone din Europa in momentul de fata. Una dintre cele mai mari diferente care exista intre acest model si cele in Europa este data de motorul de 1.3 litri care dezvolta 170 de cai putere, cu mult peste ceea ce este oferit in tara noastra de catre cei de la DACIA, dar probabil ca nu pentru mult timp.

DACIA Duster Versiune Noua Modelului SPECIAL SUV Lansata interior

O alta diferenta majora intre acest model si cele din Europa este data de faptul ca acolo exista o versiune cu motor care functioneaza cu benzina si etanol, in loc de GPL, iar asta deoarece acest combustibil e foarte popular.

Avand in vedere popularitatea sa, cei de la Renault au decis sa ofere aceasta versiune speciala pentru clientii care sunt interesati de ea, iar vanzarile sunt bune din moment ce aceasta versiune noua a masinii este oferita acum.

DACIA Duster Versiune Noua Modelului SPECIAL SUV Lansata incarcat

Modelul exclusiv are deasemenea o cutie de viteze CVT X-Tronic implementata de catre cei de la Renault, iar unele dintre schimbarile care sunt oferite in momentul de fata ar putea fi unele care vor ajunge in Europa. Desigur ca este nevoie de rabdare pentru ca totul sa fie adus pe continentul european, insa dupa cum se prezinta lucrurile, este de asteptat ca situatia sa stea asa, mai ales ca exista interes mare si pentru motoare mai puternice aici.

DACIA Duster Versiune Noua Modelului SPECIAL SUV Lansata spate

Deocamdata Oroch este o versiune speciala pentru America de Sud, si desi exista sanse mari sa vedem unele schimbari in modelele actuale, pana la lansarea Duster 3 e improbabil sa le vedem.