Armata Nationala Republicana a Rusiei ar fi Organizat Atentatul care a Ucis-o pe Daria Dugin

Armata Nationala Republicana Rusiei Organizat Atentatul Ucis-o Daria Dugin

Armata Nationala Republicana a Rusiei este o aparenta organizatie militara care astazi a anuntat ca a organizat atentatul care a ucis-o pe Daria Dugin, fiica lui Alexander Dugin, omul care ar fi considerat drept “ideologul lui Putin”, diverse zvonuri aparute astazi afirmand ca insusi Putin, sau persoane apropiate lui, ar fi organizat atacul.

Informatia privind existenta Armatei Nationale Republicane a Rusiei vine de la fostul parlamentar rus Ilya Ponomaryov, acesta afirmand ca organizatia militara il considera pe Vladimir Putin drept un criminal uzurpator de putere care ar fi pornit un razboi fratricid intre popoare de origine slava, si si-ar fi trimis soldatii la o moarte sigura.

Armata Nationala Republicana a Rusiei apare acum pentru prima oara in urma unui atac care a socat foarte multa lume, iar asta pentru ca vorbim despre o persoana importanta pentru Vladimir Putin, deci ramane de vazut ce vor spune si oficialii rusi in legatura cu posibilii vinovati din spatele acestuia tentat.

“Un grup rus necunoscut își revendică responsabilitatea pentru uciderea fiicei ideologului imperialist. Armata Naţională Republicană este responsabilă pentru uciderea Dariei, fiica imperialistului rus Alexander Dugin, a declarat fostul parlamentar rus Ilya Ponomaryov.

El a susținut că grupul l-a autorizat să emită declarația. „Il declaram pe presedintele Putin un uzurpator al puterii si un criminal de razboi care a modificat Constitutia, a declansat un razboi fratricid intre popoarele slave si a trimis soldatii rusi la moarte sigura si fara sens”.”