Volodimir Zelenski: Anunturile dupa Eliberarea unor Noi Teritorii in Ucraina

Volodimir Zelenski Anunturile dupa Eliberarea unor Noi Teritorii in Ucraina

Volodimir Zelenski continua sa laude armata ucraineana pentru rezultatele pe care continua sa le obtina in aceasta perioada, dar si pentru toate localitatile pe care le elibereaza in ultima perioada, si dupa cum puteti vedea mai jos, vorbim despre multe succes realizate in ultimele saptamani.

În această săptămână, în Donbas au fost mai multe steaguri ucrainene.

Va fi și mai mult într-o săptămână.

Ce este atunci un pseudo-referendum? Există două regiuni Donețk? Două sate din Yampil, regiunea Donețk? Există două sate din Torske?

Mișcarea ucraineană va continua. Steagul ucrainean este deja în Lyman, regiunea Donețk. Luptele continuă acolo. Dar acolo nu există nicio urmă de pseudo-referendum.

Este logic pentru Ucraina. Iar pentru inamic, vor exista din ce în ce mai multe astfel de „nepotriviri”. Ucraina isi va intoarce propriile sale.

Atât în est, cât și în sud. Și ceea ce au încercat să anexeze acum și Crimeea, care a fost numită anexată din 2014. Steagul nostru va fi peste tot.

Ucraina va continua să se apere și va câștiga în acest război purtat împotriva noastră. Pentru că suntem pe pământul nostru. Adevărul este de partea noastră. Și toată lumea civilizată este cu noi. Luptăm pentru ceea ce este adevărat pentru orice popor de pe planetă – pentru viață și libertate, pentru dreptul la fericire pentru toate familiile noastre, pentru toți copiii noștri.

Foto: Arsen Petrov, Yana Sidásh, Kostiantyn Liberov și Vlada Liberova, Danylo Pavlov, Anastasia Vlasova, Evgeniy Maloletka.