Austria in Corzi cu un Anunt ALARMANT pentru Nehammer cu Impact pe Schengen si Romania

Austria Corzi Anunt ALARMANT Nehammer Impact Schengen Romania

Austria este in corzi la inceput de an 2023, iar asta pentru ca un anunt alarmant pentru cancelarul Karl Nehammer arata ca mai toata zvacnirea sa de pana acum cu privire la atacurile impotriva Schengen, a Romaniei si Bulgariei nu prea dau roade, votul de veto impotriva tarilor avand la baza migratia ilegala, care inca e “in floare”.

Austria ar fi inregistrat in primele 2 luni din 2023 un total de 6.718 cereri de azil, o cifra care este cu 100 de cereri de zil mai mare decat cea inregistrata in aceeasi perioada a anului trecut, informatia venind din documentele Ministerului de Interne al tarii, acestea aratand si ca incepand cu saptamana 3 din 2023 cererile saptamanale de azi au scazut cu 40% fata de 2022.

Austria inregistreaza pana acum mai multe cereri de azil decat in 2022, chiar daca teoretic dinamica e in scadere, iar pentru Karl Nehammer se pare ca eforturile de pana acum au fost in zadar, insa cifrele ar putea fi folosite pentru noi atacuri furibunde impotriva aderarii Romaniei la Schengen in cursul anului 2023, sau poate 2024.

“O lucrare secretă a Ministerului de Interne arată situația actuală a celor care caută protecție în țară: După cum arată documentul, de la începutul anului până pe 26 februarie, în Austria au fost depuse 6.718 cereri de azil. Adică cu aproximativ 100 mai mult decât în ​​aceeași perioadă a anului trecut.

Cu toate acestea: din ianuarie până în februarie 2023, cifrele au scăzut cu 40 la sută. Și din săptămâna 3 calendaristică au fost mai puține cereri de azil în fiecare săptămână decât în ​​aceeași săptămână a anului trecut, subliniază Ministerul de Interne. În 2022, în săptămâna 9 calendaristică au fost depuse aproximativ 1.200 de cereri și nici măcar jumătate în aceeași perioadă din 2023.”