E.ON: Informarea in ATENTIA Clientilor Romani, IMPORTANTE Mesaje de la Companie

EON Informarea ATENTIA Clientilor Romani IMPORTANTE Mesaje Companie

E.ON, grupul de energie care le furnizeaza milioanelor de romani din intreaga tara servicii de gaze naturale si energie electrica la ora actuala, a decis sa emita o informare care trebuie sa fie in atentia tuturor oamenilor, iar asta pentru ca ea vorbeste despre modul in care putem alege cat mai chibzuit un aparat de aer conditionat.

E.ON vorbeste mai jos despre ceea ce ar trebui sa avem in vedere atunci cand decidem sa schimbam aparatul de aer conditionat din propriile case, iar asta pentru ca in baza acestei decizii vom avea atat case mult mai racoroase, dar si un consum de energie mai redus in mometul in care utilizam acele aparate in viata de zi, cu zi.

Puteti vedea mai jos ca E.ON Romania explica si clasele energetice care sunt cele mai eficiente cand vine vorba despre consum, iar daca faceti alegerile potrivite, atunci exista sanse foarte mari sa ajungeti in situatia de a nu consuma foarte multi bani cu racirea caselor in zilele in care temperaturile vor trece serios de 30 de grade.

E.ON Romania stie ca exista extrem de multi romani care folosesc aparate de aer conditionat pentru a-si racori casele, iar asta pentru ca vara temperaturile cresc foarte serios in Romania, asa ca e bine sa stiti cum puteti consuma mai putina energie in timp ce va racoriti casele pentru a putea respira mai bine in ele.

Învinge căldura verii cu aparatul de aer condiționat potrivit! Află de pe #StatiaDeEnergie E.ON tot trebuie să știi înainte de a cumpăra un aparat de aer condiționat. Dacă alegi un aparat de aer condiționat prea mic pentru o cameră, nu vei simți o diferență mare de temperatură.

Dacă aparatul tău de aer condiționat este prea mare pentru cameră, vei irosi multă energie, deoarece sistemul tău va porni și se va opri în mod constant pentru a încerca să-ți regleze temperatura. Orientează-te spre aparate clasa A+++, A++, A+ sau A, în cel mai rău caz. Există diferiți indicatori care determină clasa, precum COP, EER, SCOP, dar cel mai important este SEER.