OMV: Deciziile de ULTIMA ORA din Benzinarii Anuntate OFICIAL Tuturor Romanilor

OMV Deciziile ULTIMA ORA Benzinarii Anuntate OFICIAL Tuturor Romanilor

OMV, lantul de benzinarii cu un numar foarte mare de locatii in intreaga tara la ora actuala, a anuntat in mod oficial deciziile pe care le-a luat cu privire la statiile in care putem alimenta, iar asta pentru ca de la companie avem parte de o serie de bonusuri speciale daca decidem sa cheltuim bani in locatiile sale.

OMV explica mai jos cum acorda puncte in cadrul aplicatiei OMV MyStation, daca alimentam in benzinariile din tara, si scanam codul special din cadrul aplicatiei de fiecare data, compania incercand sa faca ceva special pentru fidelizarea romanilor care aleg sa alimenteze cu carburant de la ea chiar acum.

Puteti vedea mai jos ce fel de bonusuri sunt oferite de catre cei de la OMV Romania pentru alimentarile pe care le facem, compania incercand sa convinga un numar cat mai mare de romani sa alimenteze in locatiile sale in aceasta perioada de timp, ceea ce desigur ca este o veste buna pentru multi dintre noi.

OMV Romania mai are in cadrul aplicatiei OMV MyStation si alte surprize foarte interesante pentru romanii care vor sa profite de ele, si nu ar trebui sa le treceti cu vederea, iar asta pentru ca vorbim despre o serie de surprize extrem de interesante care sunt disponibile doar pentru o perioada limitata de timp.

Se apropie vacanța de vară, așa că vizitele la OMV se pot transforma în promoții pentru tine. Începând de azi și până pe 30 iulie 2023, te poți bucura de gențile de călătorie Mandarina Duck la super prețuri:​ La fiecare 40 de lei cheltuiți în stațiile OMV, primești un punct sub formă de sticker sau în format digital în aplicația OMV MyStation.

La 10 puncte acumulate poți achiziționa un produs Mandarina Duck din campanie, cu reducere de până la 80%, în limita stocului disponibil;​​ Dacă punctele au fost acumulate în aplicația OMV MyStation, poți beneficia de o reducere extra de 10% din prețul promoțional. ​​