Kaufland: Romanilor li se dau GRATUIT Vouchere de Cumparaturi, Anuntul Oficial

Kaufland Romanilor dau GRATUIT Vouchere Cumparaturi Anuntul Oficial

Kaufland, lantul de hypermarket-uri cu un numar foarte mare de clienti activi in toata Romania la ora actuala, dar si cu un numar mare de magazine in diverse colturi ale tarii, a decis sa-i anunte pe romani in legatura cu voucherele pe care le da gratuit, indiferent daca ei sunt clientii companiei, sau nu.

Kaufland explica mai jos faptul ca oricare dintre romanii care participa la campania de mai jos, si publica un comentariu, au sansa de a castiga un voucher in valoare de 500 de LEI, 3 fiind oferite pentru oricare dintre romanii care sunt dornici sa profite de aceasta oportunitate, chiar daca pentru o perioada limitata de timp.

3 vouchere de 500 de LEI oferite gratuit de Kaufland

Pentru a avea sansa de a castiga oricare dintre voucherele de 500 de LEI pe care Kaufland Romania le ofera, trebuie doar sa comentati la postarea de mai jos, si sa ii dam un tag prietenului cu care ne place sa mergem la cumparaturi, iar asa vom fi in mod automat inscrisi pentru a participa la aceasta campanie.

Kaufland Romania nu este la prima campanie de acest gen derulata pentru clientii din Romania, iar asta pentru ca pana acum a mai desfasurat si alte campanii similare, astfel ca e bine sa stiti ce se intampla, si sa stiti ca daca nu veti reusi sa participati acum, veti mai avea in viitor sansa de a face acest lucru.

Poți câștiga unul din cele 3 vouchere de 500 de lei, dacă ne spui, printr-un TAG, cine este prietenul cu care îți place să vii la cumpărături la Kaufland. Mai multe comentarii, mai multe șanse de câștig! Regulamentul concursului este disponibil pe website. Concursul se încheie pe 06.07, iar câștigătorii vor fi anunțați pe 19.07. Baftăăă!