America Express: Anuntul de ULTIMA ORA al Antena 1 cu un VIDEO din Episodul 3!

America Express Anuntul ULTIMA ORA Antena 1 VIDEO Episodul 3

America Express are publicat un video de ultima ora astazi, dupa ce Antena 1 a decis sa le dezvaluie romanilor din intreaga tara ceea ce s-a intamplat in cursul episodului 3 al competitiei, iar asta pentru ca vorbim despre foarte multe controverse care au avut loc impreuna cu aventurile din cadrul acetui episod.

America Express continua in aceasta perioada cu foarte multe provocari extrem de interesante la care participa vedetele trimise de catre Antena 1, iar imaginile din episodul 3 ne aduc in imediata atentie ceea ce s-a intamplat foarte departe de Romania, in Drumul Soarelui, iar asta pentru ca exista multe surprize.

America Express: Anuntul de ULTIMA ORA al Antena 1 cu un VIDEO din Episodul 3!

Dupa cum puteti vedea si mai jos, Antena 1 ne aduce in atentie inclusiv aventurile prin care Romica Tociu a trecut in cadrul America Express, iar asta pentru ca el si fiul sau sunt prezenti in cadrul emisiunii pentru a castiga banii care sunt pusi in joc, si vorbim despre o suma suficient de mare pentru a genera controverse.

America Express a ajuns deja la episodul 3, insa exista foarte multe surprize majore pe care Antena 1 inca nu ni le-a adus in atentie, chiar daca vorbim despre lucruri care s-au intamplat in cadrul competitiei, si care vor fi cu siguranta un motiv de discutii foarte aprinse intre concurentii participanti.

Jurnal de călătorie, America Express – Drumul Soarelui, experiența fresh oferită de Kaufland Romania! Vezi CHIAR ACUM episodul 3! VIDEO | Imagini inedite cu Romică Țociu și fiul său, Cătălin, din America Express. De ce au sărit scântei între cei doi: „Nu e de mine! Ajung pe bucăți în țară”. În ce situații au fost puși actorul și băiatul lui: „Au fost dăți când am mâncat o dată la două zile”