ANAF: Cererea de ULTIMA ORA pentru MILIOANE de Romani din Toata Tara

ANAF Cererea ULTIMA ORA MILIOANE Romani Toata Tara

ANAF a publicat o cerere de ultima ora pentru milioane de romani din intreaga tara, Agentia Nationala de Administrare Fiscala vorbindu-le tuturor romanilor despre ceea ce inseamna donarea de sange, dar si despre beneficiile de care se pot bucura cei care decid sa faca acest lucru, mai ales ca totul este facut pentru binele oamenilor acum.

ANAF le vorbeste mai jos romanilor despre beneficiile care le sunt oferite daca aleg sa doneze sange, campania fiind una in desfasurare in toata tara, in diverse zile, Ministerul Finantelor pornind initiativa in scopul de a ajuta spitalele care au nevoie de sange in momentul de fata, procentul de romani care doneaza fiind unul destul de redus.

ANAF le spune romanilor ca ofera dobanda de 7.1% pe an pentru programul FIDELIS romanilor care aleg sa doneze sange, proiectul avand succes in ultimele luni, astfel ca zilele de donare s-au succedat in ultima perioada, iar pana la final de an e foarte probabil sa mai fie anuntate si altele pentru romanii dornici sa doneze sange.

“𝐋𝐮𝐧𝐢, 𝐩𝐨𝐭̦𝐢 𝐝𝐨𝐧𝐚 𝐬𝐚̂𝐧𝐠𝐞 𝐥𝐚 𝐬𝐞𝐝𝐢𝐮𝐥 𝐌𝐅! Salutare tuturor, Chiar dacă mini vacanța este pe sfârșite, suntem convinși că ați avut zile liniștite pe care le-ați petrecut împreună cu cei dragi. Și pentru că vrem ca veștile bune să continue, venim și noi cu un mesaj de bine pentru cei care vor să fie erorii acestei ediții a campaniei „România are sânge de rocker”.

Nu uitați că mâine este ultima zi în care puteți dona sânge chiar în incinta Ministerului de Finanțe. Începând cu ora 8.00 până la 13.30, noi suntem acolo, ne așteptăm donatorii. Donezi și ai cea mai mare dobândă la #FIDELIS!”