Formula 1: LOVITURA pe care Lewis Hamilton i-o da Oficial Echipei Mercedes la Plecare

Formula 1 are dezvaluita o noua lovitura foarte serioasa pe care Lewis Hamilton i-o da echipei Mercedes la plecare, iata ce decizie a luat si cat conteaza.

Formula 1 LOVITURA Lewis Hamilton da Oficial Echipei Mercedes Plecare

Formula 1 va fi in centrul multor surprize majore in perioada urmatoare, iar asta pentru ca Lewis Hamilton isi pregateste plecarea de la Mercedes catre Ferrari, iar din cate se pare, pilotul britanic nu ar urma sa plece singur, el intentionand sa-l ia cu el pe Loic Serra, unul dintre directorii importanti ai echipei pentru care concureaza britanicul.

Formula 1 va fi in centrul multor schimbari intre echipele care concureaza pentru campionat in anul urmatori, insa plecarea lui Serra la Ferrari impreuna cu Lewis Hamilton, va fi cu siguranta una dintre mutarile care va conta foarte mult, pentru ambele echipe, mai ales ca britanicul vrea cu orice pret sa castige un nou campionat inainte de retragere.

Formula 1 inca nu este la final, dar Lewis Hamilton nu mai poate castiga vreun titlu in momentul de fata, Max Verstappen reusind sa-l surclaseze fara drept de apel, astfel ca va fi foarte interesant de vazut cum se vor desfasura lucrurile in viitor, mai ales ca Ferrari isi pune sperantele foarte serios in britanic si castigarea de noi titluri.

“De șapte ori campion mondial își pregătește sosirea la Ferrari într-un mod meticulos: nu vrea să lase nimic la voia întâmplării, conștient că nu va avea prea mult timp să contureze un mediu în care să se simtă ca acasă, așa cum sa întâmplat pentru mulți. cu ani înainte în McLaren și apoi în Mercedes.

Lewis vrea să știe modul în care funcționează Departamentul de Curse și oamenii. Loic Serra, directorul de performanță al Mercedes, și-a anunțat plecarea anul trecut și va părăsi echipa în câteva săptămâni. Serra se va alătura lui Lewis Hamilton la Ferrari la sfârșitul anului în curs.”