Formula 1: 3 Anunturi Oficiale de ULTIM MOMENT ale lui Lewis Hamilton, Gafa Fata de Verstappen

Formula 1 aduce in atentie 3 anunturi oficiale de ultim moment, facute de Lewis Hamilton, vorbind si despre gafa in fata lui Max Verstappen.

Formula 1 3 Anunturi Oficiale ULTIM MOMENT Lewis Hamilton Gafa Fata Verstappen

Formula 1 ne aduce de la Lewis Hamilton 3 anunturi extrem de importante cu privire situatia sa actuala, dar si la viitor, el afirmand initial ca Antonelli ar fi un inlocuitor foarte bun pentru el la Mercedes, iar directorul echipei, Toto Wolff, ar trebui sa se uite cu atentie la el pentru acest posibil post, care urmeaza sa fie vacant.

Formula 1 ne-a adus deasemenea in atentie si o disputa intre Lewis Hamilton si Max Verstappen, primul recunoscand o greseala facuta la Imola in fata olandezului, afirmand deasemenea ca a incercat sa-si ceara scuze pentru gafa sa, insa din pacate frustrarea l-a impiedicat pe vechiul sau rival sa ii accepte gestul, conform lui.

Formula 1 va continua cu aceasta cursa de la Imola, iar Lewis Hamilton spune ca Mercedes a avut un inceput foarte bun in tururile la care a participat, asteptarile sale fiind foarte mari in ceea ce priveste posibilitatea de a castiga macar una dintre cursele in cadrul carora urmeaza sa participe in zilele urmatoare.

“Carlos este un șofer grozav. Oriunde ar merge, ar fi un pozitiv pentru orice echipă. Sincer, habar n-am care sunt planurile lui Toto, dar dacă ar fi meseria și rolul meu, probabil că l-aș aduce la bord pe Kimi Antonelli.

Eram într-o tură de răcire, am crezut că sunt bine clar. Și dintr-o dată, a avut dreptate asupra mea, dar până la urmă a fost greșeala mea. Am încercat să-mi cer scuze, dar era deja prea frustrat.

A fost un început bun de weekend. Am avut o zi productivă și am putut să rulăm toate cele trei compuși. Echilibrul mașinii s-a simțit bine și am avut un sentiment pozitiv acolo.”