SHAtter – numele noii solutii de jailbreak?

Acum cateva minute p0sixninja a anuntat prin intermediul contului sau de pe Twitter posibilul nou nume al solutiei de jailbreak pentru iOS 4.1. SHAtter este denumirea data exploit-ului descoperit de p0sixninja si geohot(in mod independent), denumire care cel mai probabil va fi data si solutiei de jailbreak pentru iOS 4.1. Dupa cum scrie si acolo aceast exploit reprezinta  un tethered jailbreak, adica va necesita rularea ei de fiecare data cand telefonul este resetat, insa este un punct de pornire pentru dezvoltarea unor solutii de untethered jailbreak pentru iOS.

Also known by its codename, SHAtter, this was the first exploit in the S5L8930 to allowed unsigned code execution to create a tethered jailbreak for life, and as an initial vector for all new untethered exploits to come.

Desi exploit-ul este tethered, totusi solutia de jailbreak pentru iOS 4.1 ar putea fi una untethered adica nu va necesita rularea din nou a jailbreak-ului atunci cand dati restart, insa mai multe vom sti dupa ce MuscleNerd sau altii vor face clarificari.

UPDATE : Toate informatiile referitoare la aceasta solutie de jailbreak au fost scoase de pe iPhoneWiki.