iPhone 6 nu se indoaie, sustine CEO-ul Foxconn (Video)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ubowgRrVfPo&w=400&h=300]

  iPhone 6 se indoaie usor, iar iPhone 6 Plus se indoaie mai mult decat vrea Apple sa credem, insa propaganda chineza intra in actiune incepand de astazi, CEO-ul Foxconn negand existenta scandalului bendgate si problemele terminalelor. In clipul video de mai sus il puteti vedea pe CEO-ul Foxconn, impreuna cu presedintele consiliului de administratie al companiei fiind asaltati de catre ziaristi si intrebati despre problemele terminalelor iPhone 6 si iPhone 6 Plus in scandalul bendgate.

  Terry Gou, CEO al Foxconn, sustine ca bendgate este reprezinta doar o prezentare distorsionata a realitatii, scandalul fiind creat de catre competitorii Apple care incearca sa pacaleasca utilizatorii naivi. El sustine ca un telefon mobil nu se poate indoi fara ca o forta substantiala sa fie aplicata asupra sa, lucru care s-a dovedit a fi adevarat in testele facute de catre diverse persoane si organizatii pentru terminalele iPhone 6 si iPhone 6 Plus, primul fiind cele mai rezistent.

  Linistind lumea, Terry Gou sustine ca mainile au fost facute pentru a strange alte maini si nu pentru a indoi telefoane mobile, iar cu aceasta afirmatie probabil v-a linistit pe toti cei care va temeati ca ati putea cumpara un iPhone 6 Plus care se indoaie.