Samsung Galaxy S6 Edge dezvaluit IN DETALIU in imagini OFICIALE

Samsung Galaxy S6 imagini de presa

UPDATE: Duminica veti putea urmari un streaming LIVE al prezentarii Samsung Galaxy S6 in aceasta pagina.

  Dupa primele imagini reale cu Samsung Galaxy S6, sau mai exact un prototip furnizat de catre Samsung unui partener, astazi avem ocazia de a vedea imagini oficiale de presa prin care este prezentat Samsung Galaxy S6 Edge. Imaginile vin direct din Coreea de Sud si prezinta in detaliu ecranul curbat pe margini al Samsung Galaxy S6 Edge, impreuna cu design-ul conceput de catre compania coreeana pentru el. La o prima vedere, Samsung Galaxy S6 Edge arata destul de elegant, chiar daca ecranul nu pare sa se imbine chiar atat de frumos cu panoul frontal al carcasei.

Samsung Galaxy S6 Edge prezentat in IMAGINI OFICIALE

  Daca in cazul Samsung Galaxy S6 puteam vedea multe elemente care il aseamana cu iPhone 6, in cazul Samsung Galaxy S6 Edge lucrurile sunt diferite dispozitivul neavand, in baza acestor imagini, vreun element care sa il faca similar cu produsul Apple. Din pacate aici nu vedem partile superioara si inferioara ale carcasei, in partea inferioara fiind pozitionat grilajul pentru difuzor similar cu cel al iPhone 6, dar si un port micro-USB intr-o asezare similara cu cea a portului Lightning. Per total sunt placut impresionat de modul in care arata Samsung Galaxy S6 Edge, insa imi limitez afirmatia la imaginile din acest articol.

  Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge vor fi prezentate duminica la 19:30 de catre compania Samsung, iar transmisiunea in direct din Barcelona poate fi vazuta aici.

Samsung Galaxy S6 imagini de presa 1

Samsung Galaxy S6 imagini de presa 2

Samsung Galaxy S6 imagini de presa 3

Samsung Galaxy S6 imagini de presa 4

Samsung Galaxy S6 imagini de presa 5

Samsung Galaxy S6 imagini de presa 6