Noi reclame Apple Watch prezinta in detaliu functiile sale (Video)

Apple Watch DragonIn cursul acestei seri compania Apple a publicat patru noi reclame pentru promovarea Apple Watch in lumea intreaga, cei din Cupertino prezentand cateva dintre functiile sale principale si modul in care functioneaza ele cu iDevice-urile.

Apple prezinta modul in care Apple Watch imbunatateste vietile oamenilor in timpul calatoriilor, in timpul exercitiilor fizice, dar si in timpul comunicarii sau interactiunii cu diversi membri ai familiei, fiecare dintre ele oferind diverse motive pentru a cumpara un ceas inteligent.

Doua dintre reclame sunt denumite Berlin si Beijing, iar in ele Apple prezinta moduri in care Apple Watch poate fi utilizat pentru a descoperi locuri noi de vizitat sau pentru mancat, asta in timp ce o functie de cerere de ajutor printr-un SOS este deasemenea adusa in atentia utilizatorilor.

Cel de-al treilea clip video are denumirea closer si prezinta moduri in care Apple Watch poate apropia membrii unei familii, in timp ce al patrulea clip video are denumirea Goals si are in prim-plan modul in care ceasul inteligent ne ajuta sa ne indeplinim obiectivele in timpul exercitiilor fizice.

https://www.youtube.com/watch?v=Of0UWpK5bEo

Apple a lansat Apple Watch in tari noi la sfarsitul lunii trecute si va extinde disponibilitatea sa maine intr-o serie de alte tari, urmand ca pe 31 iulie Noua Zeelanda sa inceapa sa il vanda, insa din pacate nu se stie deocamdata sigur cand va ajunge el si in Romania.

https://www.youtube.com/watch?v=ZEd6aKdeC8g

https://www.youtube.com/watch?v=1qYMJjTxJnM

https://www.youtube.com/watch?v=yovbI8DOMpk