iPhone 7 – primele detalii despre cum va arata

iPhone 7 va fi lansat in toamna, iar desi pana acum aflat putine informatii despre cum va arata iPhone 7, iata ca astazi avem si primele detalii privind schimbarile de design pe care compania Apple le pregateste pentru viitorul sau flaghship dedicat utilizatorilor.

iPhone 7 va arata ca iPhone 6S intr-o foarte mare masura, ceea ce este extrem de surprinzator, insa compania Apple intentioneaza sa introduca toata camera in carcasa, precum in cazul vechilor modele ale iPhone, si intentioneaza sa elimine benzile care separa carcasa in trei parti distincte.

iPhone 7 va arata ca iPhone 6S pentru ca Apple nu ar intentiona sa implementeze o camera dubla, ci o camera similara celor folosite si in alte iPhone-uri lansate de-a lungul anilor pe piata, asa ca toate zvonurile privind aceasta mare schimbare tehnologica ar fi exagerate.

Separat de eliminarea benzilor care segmenteaza carcasa, iPhone 7 va arata ca iPhone 6S deoarece marginile carcasei vor fi in continuare despartite de benzi, iar in partea superioara si inferioara a carcasei acestea vor fi in continuare prezente, dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos.

design iPhone 7

Imaginea a fost creata in baza informatiilor furnizate de catre oameni ai partenerilor Apple cu privire la modul in care va arata iPhone 7, asa ca exista sanse foarte mari ca versiunea finala a dispozitivului sa fie extrem de similara cu cea prezentata in imagine.

Nu se stie daca iPhone 7 ar putea fi mai subtire decat iPhone 6S, insa acest lucru ar fi posibil deoarece Apple are o obsesie de a reduce grosimea iPhone-urilor sale o data la doi ani de zile, iar 2016 este anul in care o asemenea schimbare ar trebui sa aiba loc.

Acestea fiind spuse, iPhone 7 va arata ca iPhone 6S intr-o mare masura, insa ar urma sa aiba schimbari care-l vor face mult mai placut ochiului, iar introducerea camerei in carcasa este, poate, cea mai buna schimbare de design dintre toate.

Voi ce parere aveti despre aceste schimbari ?