iPhone 7 are 32 GB, 128 GB si 256 GB stocare

iPhone 7 cu 32 GB, 128 GB si 256 GB spatiu de stocare Toshiba urmeaza sa fie lansat in toamna acestui an, spre multumirea fanilor.

iPhone 7 are 32 GB, 128 GB si 256 GB spatiu de stocare conform unui document aparut in cursul acestei zile pe internet, el parand sa demonstreze marea schimbare a Apple. Documentul listeaza module de memorie interna flash NAND produse de catre Toshiba, un partener traditionat al Apple pentru iDevice/Mac-uri.

Nu se stie deocamdata de unde provine acest document, insa el confirma zvonuri anterioare care spuneau ca iPhone 7 are 32 GB, 128 GB si 256 GB spatiu de stocare. Nu este surprinzator nici faptul ca iPhone 7 ar urma sa aiba spatiu de stocare Toshiba, avand in vedere ca toate terminalele lansate inaintea sa aveau aceleasi componente.

Apple este criticata de ani de zile deoarece vinde doar terminale cu 16 GB spatiu de stocare, multa lume asteptand lansarea iPhone 7 cu minim 32 GB spatiu de stocare. Acest lucru este dorit de multi si zvonit de altii, impreuna cu schimbarea in ceea ce priveste spatiul mediu si maxim pentru stocarea datelor.

iPhone 7 ar trebui sa vina cu 32 GB, 128 GB si 256 GB spatiu de stocare

Toshiba si Samsung urmeaza sa furnizeze medii de stocare NAND flash pentru iPhone 7, astfel ca ambii producatori ar trebui sa livreze catre Apple componente cu 32 GB, 128 GB si 256 GB spatiu de stocare, iar ele ar trebui sa aiba si performante mult mai bune decat cele implementate in momentul de fata in iPhone 6S.

iphone 7 32 gb 64 gb 128 gb

Avand in vedere ca acest document nu are vreo nota de certificare a unui producator, el trebuie tratat la fel de circumspect precum cutia iPhone 6SE aparuta in cursul acestei zile. Exista totusi sanse ca informatiile din document sa fie mult mai adevarate, dar deocamdata nu avem vreo confirmare 100% clara a acestui lucru.

Voi ce parere aveti despre aceasta schimbare pregatita de catre compania Apple si cat de mult v-ati dori ca modelul cel mai ieftin al iPhone 7 sa aiba minim 32 GB spatiu de stocare incepand de anul acesta.