iPhone 8 Plus vs iPhone 7 Plus – Testul Surprinzator de Performante

iPhone 8 Plus este intrecut serios intr-un prim test de performante de catre iPhone 7 Plus, rezultatul fiind uimitor, dar denaturat de problemele iOS 11.

iPhone 8 Plus si iPhone 7 Plus trec astazi printr-un proces de testare a performantelor care ne arata un rezultat complet surprinzator pentru cele doua telefoane ale companiei Apple. In mod surprinzator, iPhone 8 Plus este umilit complet de iPhone 7 Plus in ceea ce priveste performantele, iar asta pentru ca aplicatiile disponibile in AppStore nu sunt optimizate pentru noul telefon.

iPhone 8 Plus termina intregul test cu peste 1 minut mai tarziu decat iPhone 7 Plus, aceste diferente fiind in mod normal vizibile in comparatii cu telefoanele Android. Situatia este destul de ciudata, insa iPhone 8 Plus pare sa fie tinut in urma de aplicatiile pentru iOS 11, care nu sunt optimizate de catre dezvoltatori, iar asta trebuie sa aveti in vedere dupa ce intrati in posesia noilor voastre telefoane.

iPhone 8 Plus vs iPhone 7 Plus – testul surprinzator de performante

iPhone 8 Plus are putere de procesare mult mai mare decat cea a iPhone 7 Plus si porneste mult mai repede decat predecesorul sau, aratandu-si puterea. In testele de performante arata ca este de aproape 2 ori mai puternic decat iPhone 7 Plus si cu 50% mai puternic decat orice alt telefon Android dispnibil pe piata in momentul de fata, insa aplicatiile trebuie optimizate si pentru el.

iPhone 8 Plus a reusit sa intreaca iPhone 7 Plus in a doua parte a testului de deschidere a aplicatiilor, insa el sufera in ceea ce priveste procesarea video pentru ca nu aplicatiile nu sunt optimizate pentru el. Acest lucru era de asteptat, iar iPhone 8 Plus va deveni mai rapid pe masura ce aplicatiile vor fi optimizate pentru el, asa ca ramane de vazut cum vor arata lucrile peste o saptamana, sau doua, cu noul telefon.