iPhone X – Situatia Livrarilor Precomenzilor

iPhone X si situatia livrarilor precomenzilor facute in Romania pana in prezent. iPhone X inca mai poate fi cumparat cu livrate in 3 noiembrie din unele magazine.

iPhone X si situatia livrarilor precomenzilor in Romania este una dintre marile intrebari pe care foarte multi clienti ai magazinelor si le pun in momentul de fata, la aproape 12 ore de la deschiderea lor. Dupa cum probabil stiti deja, iPhone X poate fi cumparat din Romania de la eMAG, Orange, Vodafone, sau Telekom, cele mai mari sanse de livrare avandu-le aceste magazine, dar asta daca ati fi inregistrat o precomanda dimineata.

iPhone X este listat in momentul de fata ca fiind in continuare disponibil pentru precomanda la eMAG in aceasta pagina cu livrare intr-o perioada, aparent, rezonabila de timp. Doar doua dintre cele 4 modele ale iPhone X mai sus listate ca fiind disponibile pentru precomanda, celelalte doua avand afisata mentiunea de stoc epuizat, deci e posibil ca o comanda facuta acum sa va maia duca telefoanele peste nu chiar atat de mult timp, dar putin probabil in 3 noiembrie.

iPhone X de la Orange poate fi cumparat din aceasta pagina cu livrare din 3 noiembrie, operatorul de telefonie mobila avand deasemenea doar doua dintre modele listate ca disponibile pentru comanda. Partea interesanta este ca pentru acestea se specifica livrarea incepand cu data de 3 noiembrie, deci daca le comandati, exista sanse destul de mari sa primiti telefonul iPhone X chiar in ziua in care are loc lansarea oficiala din Romania.

iPhone X – Situatia Livrarilor Precomenzilor

iPhone X livrari precomenzi

iPhone X poate fi deasemenea precomandat in continuare si de la cei de la Vodafone prin aceasta pagina, operatorul de telefonie mobila vanzand telefoanele inclusiv la pret standard. In aceasta situatie nu se specifica ziua in care vor fi livrate telefoanele iPhone X de catre cei de la Vodafone, dar teoretic ar trebui sa vorbim tot despre ziua de 3 noiembrie pentru comenzile inregistrate la el, poate chiar si in acest moment.

iPhone X este disponibil deasemenea pentru precomanda inclusiv la operatorul de telefonie mobila Telekom, acesta vanzandu-l deasemenea la pret intreg pentru clientii dornici. O data pentru livrarea precomenzilor iPhone X de la Telekom facute prin aceasta pagina nu este oferita public de catre operator, dar teoretic tot din 3 noiembrie ar trebui sa ajunga telefoanele la clientii operatorului din Romania.

iPhone X este foarte cautat chiar si in Romania, compania Apple spunand ca inregistreaza cerere incredibila la nivel global pentru telefonul sau, in ciuda pretului foarte mare de vanzare. iPhone X a disparut din stocurile Apple Store Online la doar 10 minute de la deschiderea precomenzilor, iar acum este livrat la 5 – 6 saptamani de la plasarea comenzii din cauza stocurilor extrem de reduse ale Apple.