iPhone X arata ca Galaxy Note 8 ii e INFERIOR in Testul de Burn-In

iPhone X, Samsung Galaxy S7 Edge si Samsung Galaxy Note 8 apar intr-un test complex care ne arata rezistenta ecranelor OLED la efectul de burn-in.

iPhone X, Samsung Galaxy S7 Edge si Samsung Galaxy Note 8 apar astazi intr-o comparatie extrem de interesanta care are menirea de a ne arata care dintre ecrane rezista mai bune la burn-in. Vorbim despre o problema a ecranelor OLED cunoscuta cu denumirea burn-in, adica blocarea unor pixeli cu anumite imagini afisate prea mult timp pe ecran, ea fiind foarte veche.

iPhone X, Samsung Galaxy S7 Edge si Samsung Galaxy Note 8 au fost lasate timp de cateva sute de ore cu aceeasi imagine afisata pe ecran pentru a se vedea unde apar pentru prima oara efectele de burn-in. iPhone X a avut nevoie de 510 ore pentru ca efectul de burn-in sa apara, in cazul Samsung Galaxy S7 Edge si Samsung Galaxy Note 8 el aparand mai devreme, fara a se specifica si durata de timp necesara.

iphone x galaxy note 8 burn in 1

iPhone X a rezistat mult mai bine decat Samsung Galaxy S7 Edge si Samsung Galaxy Note 8 in ceea ce priveste distrugerea ecranului OLED prin aparitia efectului de burn-in permanent pe ecran. Ca sa fiu complet sincer, sunt foarte uimit de faptul ca iPhone X a rezistat mai bine decat Samsung Galaxy S7 Edge si Samsung Galaxy Note 8 in ceea ce priveste efectul de burn-in.

iPhone X arata ca Galaxy Note 8 ii e inferior in testul pentru burn-in

iphone x galaxy note 8 burn in 2

iPhone X a fost lansat de catre compania Apple cu avertismente privind aparitia efectului de burn-in daca aceeasi imagine este afisata pentru o perioada prea lunga de timp pe ecranul sau. Acum stim ca iphone X are nevoie de 510 ore de afisare constanta a aceleiasi imagini pentru ca efectul de burn-in sa devina permanent, Samsung Galaxy S7 Edge si Samsung Galaxy Note 8 avand performante inferioare.

iPhone X are, practic, un ecran cu mult mai bun decat cele ale Samsung Galaxy S7 Edge si Samsung Galaxy Note 8 in ceea ce priveste impiedicarea celei mai mari probleme a ecranelor OLED. Avand in vedere aceste rezultate ale ecranelor Samsung Galaxy S7 Edge si Samsung Galaxy Note 8 in comparatie cu cel al iPhone X, ne putem bucura de ceea ce a facut compania Apple cu telefonul sau.

iphone x galaxy note 8 burn in 3

iPhone X va fi foarte greu afectat de efectul de burn-in pentru ecran, in comparatie cu Samsung Galaxy S7 Edge si Samsung Galaxy Note 8, dar asta nu inseamna ca trebuie sa-i fortati limitele. Apple stie cat de enervant este efectul de burn-in pentru ecranele OLED, asa ca a gandit iPhone X pentru a nu fi afectat serios de catre el, iar clientii Samsung Galaxy S7 Edge si Samsung Galaxy Note 8 nu pot spune acelasi lucru.