Samsung GALAXY S9 va COPIA iPhone X cu aceasta Schimbare

Samsung Galaxy S9 are pregatita o noua schimbare importanta de catre compania Samsung, iar acm va copia din nou ceva de la iPhone X pentru clientii sai.

Samsung Galaxy S9 COPIA iPhone X Schimbare

Samsung Galaxy S9 a fost lansat de catre compania Samsung in luna martie a acestui an, insa vanzarile telefonului au fost cu mult sub asteptari, astfel ca el a beneficiat de reduceri peste reduceri, dar nu se stie cat succes au avut ele. Acum cei de la Samsung vor sa lanseze inclusiv o versiune mini a Samsung Galaxy S9, iar in clipul video de mai jos putem vedea o prima inregistrare a ceea ce pare a fi noul telefon mobil al coreenilor.

Samsung Galaxy S9 are in versiunea mini numele de cod SM-G8850, telefonul fiind deja certificat de catre autoritatile din China pentru a fi pus in vanzare, deci modelul este cat se poate de oficial, desi imagini n-au aparut pana acum. Daca in clipul video de mai jos vedem intr-adevar o versiune mini a Samsung Galaxy S9, atunci pare destul de clar faptul ca Samsung a decis sa copieze camera verticala a iPhone X intr-o anumita masura.

Samsung Galaxy S9 va COPIA iPhone X cu aceasta Schimbare

Samsung Galaxy S9 are o camera standard, in timp ce Samsung Galaxy S9 Plus are o camera duala verticala, exact ca iPhone X, insa cea din versiunea mini pare sa fie mult mai simpla decat cea a versiunii plus. Pentru a face design-ul si mai ciudat, cititorul de amprente a ramas in mijlocul carcasei acestui model mini al Samsung Galaxy S9, o pozitionare foarte neobisnuita, insa deocamdata nu stim 100% sigur daca acesta e telefonul real.

Samsung Galaxy S9 nu a prea copiat mare lucru de la iPhone X, si asta ar putea fi un motiv pentru care nu are succes, insa cei de la Samsung par sa-si fi invatat lectia si abordeaza diferit “problema” cu versiunea mini. Acest model mini al Samsung Galaxy S9 urmeaza sa fie lansat in lumea intreaga, asa cum s-a intamplat si cu alte modele anterioare, iar daca va arata asa, le va aduce cu siguranta unora aminte de iPhone X, sau chiar de alte telefoane Android.