Google Pixel 2 XL INTRECE Samsung GALAXY Note 9 la Pozat

Google Pixel 2 XL se dovedeste a fi mai bun decat Samsung GALAXY Note 9 in ceea ce priveste efectuarea de poze, iata diferentele dintre telefoane.

Google Pixel 2 XL INTRECE Samsung GALAXY Note 9 Pozat

Google Pixel 2 XL si Samsung GALAXY Note 9 au trecut astazi printr-un test foarte interesant in care au comaprate performantele camerelor in ceea ce priveste inregistrarea de poze in conditii de luminozitate scazuta. Mai jos puteti vedea rezultatele acestui test in care Google Pixel 2 XL se descurca mult mai bine decat Samsung GALAXY Note 9 in ceea ce priveste capturarea momentelor importante, care se intampla pe parcursul noptii, sau in locatii cu lumina foarte slaba.

Google Pixel 2 XL INTRECE Samsung GALAXY Note 9 Pozat 1

Samsung GALAXY Note 9 are, in mod teoretic, o camera mult mai buna decat cea integrata de catre compania Google in Pixel 2 XL, insa iata ca realitatea este cu mult diferita fata de ceea ce isi imagineaza oamenii. Calitatea in cazul Google Pixel 2 XL este data in principal de software, ceea ce Samsung GALAXY Note 9 nu are intr-o versiune la fel de buna, dar asta era cunoscut de mult timp, deci putina lume ar trebui sa fie surprinza.

Google Pixel 2 XL INTRECE Samsung GALAXY Note 9 Pozat 2

Google Pixel 2 XL INTRECE Samsung GALAXY Note 9 la Pozat

Google Pixel 2 XL INTRECE Samsung GALAXY Note 9 Pozat 3

Samsung GALAXY Note 9 are o camera cu deschidere variabila de f/1.5 – f/2.4, iar in timpul noptii este folosita prima dintre ele, dar poxele sunt mai proaste decat cele facute folosint Google Pixel 2 XL. Acesta din urma are o camera cu deschidere f/1,8, insa cei de la Google au reusit sa gandeasca un software care este suficient de performant incat sa elimine diferentele de hardware care exista in comparatie cu Samsung GALAXY Note 9, spre multumirea clientilor.

Google Pixel 2 XL INTRECE Samsung GALAXY Note 9 Pozat 5

Samsung GALAXY Note 9 are exact aceeasi camera precum Samsung GALAXY S9, insa din pacate pentru utilizatori, acest lucru nu aduce vreun avantaj vizibil in comparatie cu un telefon lansat cu aproape un an de zile in urma. Asteptarile sunt foarte mari pentru Samsung GALAXY Note 9 in momentul de fata, iar dovezi ca el este inferior Google Pixel 2 XL in ceea ce priveste camera cu siguranta nu vor ajuta la o evolutie buna pentru vanzari.

Google Pixel 2 XL INTRECE Samsung GALAXY Note 9 Pozat 4