In cautarea unor folii pentru iPhone 4 si iPad 2

De 6 luni de zile am pe al meu iPhone 4 o folie Alien Surface primita de la iShield.ro pentru un review. Desi multa lume s-a plans de calitatile foliei, eu ma fost placut surprins de ea avand in vedere ca pentru multi brandul in sine nu reprezinta nimic. 6 luni de zile folia mi-a protejat iPhone-ul fara nici o problema, a migrat putin fata de pozitia in care o montasem initial insa per total sunt multumit de ea. Acum din pacate folia incepe sa se dezlipeasca si a cam venit vremea sa ii caut un inlocuitor.

Nu stiu ce folie sa iau, am avut InvisibleShield inainte dar nu mai doresc asa ceva deci vreau un alt model de folie care sa ofere acelasi nivel de protectie dar eventual o claritate mai buna pentru ecran. Accept una si pentru review daca este vreun magazin online interesat de asa ceva.

Pentru iPad 2 ma gandesc sa iau o folie pentru a-i proteja partea din spate deoarece pentru fata am o husa SmartCover pregatita. Desigur ca folia ar putea fi extrem de usor inlocuita cu o carcasa insa ma intereseaza mai mult sa protejez spatele de zgarieturi nu sa adaug un element care ar putea fi cauza acelor zgarieturi.

Pareri, recomandari? N-am mai achizitionat de mult asa ceva. Voi ce folositi pe iPhone-urile sau tablete iPad?