Magic Fingers aduce gesturile multitouch in iOS

Multi dintre voi intrebau daca gesturile multitouch pot fi activate si pe alte versiuni ale iOS si pana acum raspunsul a fost nu. Tweak-ul Magic Fingers insa schimba situatia deoarece ne da posibilitatea de a activa o parte dintre gesturile multitouch pe terminalele noastre. Tweak-ul a fost recent lansat in Cydia si ne permite sa folosim gesturi cu 4/5 degete pentru a inchide o aplicatie deschisa sau pentru a trece de la o aplicatie la alta fara a deschide task switcher-ul.

Tweak-ul este disponibil gratuit in repo-ul ModMyi insa marea problema este ca necesita Winterboard pentru a functiona iar asta duce la scaderea autonomiei bateriei.

UPDATE: Se pare ca tweak-ul functioneaza NUMAI cu iOS 4.3. In descrierea din Cydia a aplicatiei nu se fac mentiuni cu porivire la versiunile de iOS compatibile insa doar pe 4.3 functioneaza deocamdata.

Thanks to Ionut.

Articolul precedentCydia 1.1 disponibila pentru download
Articolul următorIn cautarea unor folii pentru iPhone 4 si iPad 2
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.