Samsung GALAXY S10. EXCLUSIV, 3 NOUTATI URIASE

Samsung GALAXY S10. Trei noutati foarte importante sunt prezentate in exclusivitate pentru utilizatorii din lumea intreaga, iata ce surprize sunt pregatite.

Samsung GALAXY S10 exclusivitati

Samsung GALAXY S10. Trei noutati uriase sunt anuntate in exclusivitate inainte ca noua serie de smartphone-uri sa fie in mod oficial prezentata, iar unele dintre ele sunt cu adevarat foarte importante. Incepem cu ceva care va fi oferit in exclusivitate in doar anumite modele de telefoane din seria Samsung GALAXY S10, compania coreeana urmand a integra ceramica in carcasele modelelor Plus, care au 5G, si vor fi vandute doar in Coreea de Sud, si poate chiar SUA.

Samsung GALAXY S10 carcasa ceramica

Samsung GALAXY S10. Pana acum toate telefoanele celor de la Samsung au avut carcase din plastic, sticla, sau aluminiu, insa iata ca pentru unele dintre modelele de top ale noii serii va fi folosita inclusiv ceramica. A doua noutate importanta are legatura cu felul in care vor fi colorate carcasele pentru seria Samsung GALAXY S10, coreenii evitand sa ofere culori gradient, asa cum face Huawei, preferand in schimb sa foloseasca noi culori, aparent extrem de interesante.

Samsung GALAXY S10 culori carcasa

Samsung GALAXY S10. EXCLUSIV, 3 NOUTATI URIASE

Samsung GALAXY S10. A treia noutate are legatura cu ecranul telefonului, iar in clipul video de mai jos aveti o comparatie facuta intre un panou de protectie pentru noul telefon si actualele modele de pe piata. Se poate vedea foarte clar faptul ca Samsung GALAXY S10 are margini extrem de subtiri pentru ecranul sau, iar asta inseamna ca vom avea parte de un design foarte interesant, adica exact cel asteptat de catre foarte multi dintre fanii companiei coreene.

Samsung GALAXY S10. Acestea vor fi doar trei dintre noutatile interesante pe care seria de telefoane le va aduce pentru clienti, insa vor exista si multe altele, chiar mai importante decat acestea. Seria Samsung GALAXY S10 va fi prezentata pe data de 20 februarie, daca zvonurile de pana acum se vor adeveri, insa lansarea urmeaza sa aiba loc undeva pe data de 8 martie, preturile urmand a fi foarte apropiate de cele ale seriilor actuale.