Huawei. Anunt IMPORTANT pentru Fanii din Romania

Huawei. Pentru fanii din Romania a fost facut astazi un anunt foarte important de catre compania chinezeasca, iata de ce au parte clientii din tara.

Huawei shop

Huawei. Pentru fanii din Romania a fost facut astazi un anunt foarte important de catre compania chinezeasca, el venind ca o surpriza placuta, care arata cat de mare este interesul vis-a-vis de tara noastra. Mai exact, Huawei va deschide un asa-numit Experience Store in AFI Palace Cotroceni pentru clientii din Romania, acestia putand testa acolo cele mai noi modele de telefoane lansate pe piata, asa cum se intampla in magazinele Samsung, sau cele ale resellerilor Apple.

Huawei. Noul magazin al chinezilor va fi deschis pe data de 2 februarie, sambata, in mall-ul din Bucuresti, iar separat de telefoane vor fi prezentate o varietate de gadget-uri inteligente vandute de catre companie. Puteti vedea in imaginile de mai jos cam cum arata ceea ce ar urma sa deschida Huawei in mall, conceptul fiind foarte similar cu Apple Shop-ul pe care eMAG il are, sau cu ceea ce mai puteti vedea in Media Galaxy, tot pentru produsele celor de la Apple.

Huawei deschide primul Experience Shop din Romania

Huawei shop afi palace cotroceni bucuresti

Huawei. Pentru ziua deschiderii, 2 februarie, compania anunta ca va organiza spectacole pe gheata in patinoarul din AFI Palace Cotroceni, impreuna cu tombole, din ora in ora, in care va oferi produse proprii. Pentru cei interesati, Huawei va avea la vazare Watch GT cu reducere de 50% in cursul zilei de sambata, iar husele, castile, boxele, bateriile externe, sau cablurile, vor avea reduceri de pana la 80% in aceeasi zi, asa ca e o ocazie buna sa cumparati ce va intereseaza.

Huawei inaugurează sâmbătă, 2 februarie, primul Huawei Experience Shop din România. Amplasat în cadrul AFI Cotroceni București, cel mai mare mall din Romania, și conceput pentru a oferi o experiență completă, Huawei Experience Shop va permite consumatorilor să descopere și să se familiarizeze cu ecosistemul interconectat și inteligent al Huawei. Astfel, pe 2 februarie, începând cu ora 12:00, smartwatch-ul HUAWEI Watch GT va putea fi achiziționat cu un discount de 50%, în vreme ce accesoriile, precum husele, căștile, boxele, bateriile externe sau cablurile vor avea un discount de 80%.

Huawei shop afi palace cotroceni

Huawei. Piata din Romania a devenit tot mai importanta pentru chinezi multumita vanzarilor in crestere pentru telefoanele si diversele gadget-uri inteligente pe care le au in oferta in tara noastra. In aceasta idee, e foarte posibil ca acesta sa fie doar primul magazin de acest gen pe care compania Huawei il deschide in tara noastra, altele putand fi deschise si in alte orase pentru a creste vanzarile, si a oferi mai multor oameni posibilitatea de a interactiona cu produsele.